Over ons

ONZE MISSIE

Studenten in de eindfase van hun studie helpen om de meest geschikte startersfuncties te vinden bij topwerkgevers die perfect bij hen passen. Ons ultieme doel is om hen een vliegende start van hun carrière te bieden, waardoor ze niet alleen gelukkiger maar ook succesvoller worden.

Waarom kiezen voor Startersfuncties.nl?

Voor studenten: Startersfuncties.nl is meer dan een gewone vacaturesite. Wij bieden een uitgebreid aanbod van aantrekkelijke startersfuncties bij vooraanstaande werkgevers. Daarnaast staan onze ervaren loopbaanadviseurs voor je klaar met persoonlijk advies over banen en werkgevers die perfect bij jou passen. Ook ondersteunen we je met een CV-check en/of LinkedIn-profielanalyse. Bekijk nu onze vacatures.

Voor werkgevers: Bereik je doelgroep effectief via Startersfuncties.nl, zowel online als fysiek op hogescholen en universiteiten. Ontdek onze unieke diensten.

Ons Doel

Bij Startersfuncties.nl zetten we ons in om de nieuwe generatie young professionals in de laatste fase van hun studie te verbinden met de meest geschikte startersfuncties bij topwerkgevers die perfect bij hen passen. Ons doel is om hen te helpen een gelukkige en succesvolle start van hun carrière te realiseren.

Join the Movement

Ontdek de perfecte startersfunctie bij een topwerkgever die naadloos aansluit bij jouw talent en ambities, om een vliegende start van je carrière te maken!

Browse vacatures

De Carrièrebus

Al vijftien jaar inspireren we studenten op hogescholen en universiteiten tot het maken van betere carrièrekeuzes. Met praktisch advies – over het creëren van impactvolle cv's tot het vinden van de beste passende banen en meest aantrekkelijke werkgevers – begeleiden we hen naar een betekenisvolle carrière. 🔥

Heb je hulp nodig bij het finetunen van je CV, LinkedIn-profiel, of wil je persoonlijk advies van een ervaren professional? Schrijf je dan binnen 1 minuut gratis in.

Nu inschrijven

Sluit je aan bij ons team

We bevinden ons in een periode van groei en zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerd talent om samen onze groei te versnellen!

Jouw privacy

Bij Startersfuncties.nl hechten we veel waarde aan jouw privacy. Ons matchingplatform kun je volledig anoniem gebruiken, zonder dat je je hoeft te registreren of persoonlijke informatie hoeft te delen. We verzamelen alleen algemene websitegegevens om onze dienstverlening te optimaliseren. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring voor meer informatie.

Suggesties?

Ons team is continu bezig om het platform en onze service te verbeteren. Heb je een vraag of een goed idee? Of werkt er iets niet zoals je had verwacht? Laat het ons weten via contact@startersfuncties.nl.