Coöperatie DELA

logo van Dela
Meer weten over DELA als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

  • Eindhoven, NL
  • Actief in 3 landen
  •  52% man / 48% vrouw
  • Gem. leeftijd 35 jaar
  •  1.600 medewerkers
  •  65 vestigingen

Werken bij DELA

Bij coöperatie DELA doe je betekenisvol werk en geef je betekenis aan het leven van onze leden. Dat doe je samen met collega’s die betrokken, integer en ondernemend zijn. Mensen die midden in het leven staan en daar gedreven door passie en ambitie het maximale uit halen. Samen leren is hierbij een succesfactor.

Hier hoort bij dat je je kunt blijven ontwikkelen. Daar krijg je dan ook alle ruimte voor. We zitten midden in een proces van digitale transformatie. De wereld om ons heen verandert in een snel tempo, de wensen van nabestaanden ook. Natuurlijk willen we optimaal aan die wensen blijven voldoen. Daarom komen we graag in contact met:

IT-ers met oog voor innovatie, die steengoed willen zijn in hun vak.

De IT-organisatie van DELA is middelgroot en streeft naar digitaal meesterschap. Omdat we ons midden in een digitale transformatie bevinden, krijg je enorme groeikansen en opleidingsmogelijkheden. We werken volgens de scrum-methode en onze teams bepalen zelf wat de beste aanpak is. Door te netwerken volg je de ontwikkelingen in de markt. Je vertaalt de kansen die je ziet naar werkbare initiatieven. Oók als het gaat om initiatieven voor kennisdeling binnen èn buiten de organisatie.

Bedrijfsvideo

Sfeerimpressie

Events

Er staan momenteel geen evenementen gepland. Houd de website van DELA in de gaten voor de eerstvolgende evenementen.

Contact

Coöperatie DELA Hoofdkantoor

Denise van den Tillaar
Corporate Recruiter

T: 040-2601473
WerkenbijDela.nl