Sogeti als werkgever

Waar kies je voor als je overal terecht kunt? Sogeti. The Technology Leaders. Heb jij passie voor technologie? Kies dan voor een carrière bij Sogeti. Of je nu student bent, young professional of professional, bij ons krijg je de meest uitdagende projecten en werk je samen met de best getrainde IT-professionals: 2.431 Technology Leaders die jou graag verwelkomen in één van onze communities. Lees verder hoe ook jij kunt uitgroeien tot Technology Leader of bekijk meteen onze vacatures.

We weten allemaal dat de arbeidsmarkt voor IT’ers krap is, wat betekent dat elke goede IT’er overal naartoe kan. Je hebt het letterlijk en figuurlijk voor het kiezen. Maar wáár kies je dan voor? Voor mooie opdrachten? Zeker. Voor gepassioneerde collega’s? Ook. Voor kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Dat sowieso. Voor state of the art technologie? Natuurlijk!

Kortom, voor een omgeving waar je leidend kunt zijn in je vakgebied en waar je voldoende inspiratie, kennis en motivatie vindt om te blijven groeien.

Sogeti mag zichzelf al jaren met recht The Technology Leader noemen. We lopen voorop op het gebied van technologie met ongeëvenaarde expertise op het gebied van Security, Internet of Things, Test Automation, Microsoft, Mobile, Java, Digital Manufacturing, Big Data, etc.. Technologie is onze focus en met technologie maken wij het verschil. Klanten onderschrijven dat. Partners belonen dat bijna jaarlijks met awards. En onze medewerkers ervaren dat elke dag in hun werk.

Sterker nog: het zijn juist onze professionals die binnen de branche bekend staan vanwege hun enorme drive voor technologie. Het zijn de mensen van Sogeti die ervoor zorgen dat we onze grenzen en daarmee die van klanten voortdurend verleggen. Daarom mogen we ons met recht The Technology Leaders noemen.

Elke IT’er met maar een beetje ambitie wil bij The Technology Leaders horen.

Bij Sogeti gebeurt het! Bij Sogeti verleg je (je eigen) grenzen. Bij Sogeti vind je de beste collega’s om mee te sparren en groei je zelf ook uit tot Technology Leader. Wie kiest daar nu niet voor?

Wij zoeken jou!

Young professional
Sogeti biedt je de mooiste start van je carrière: 3 weken training in Ohio.

Waar kies je voor als je de lat steeds hoger legt?
Als young professional wil je natuurlijk niets liever dan je grenzen verleggen. Dus waarom zou je niet beginnen in het land van de onbegrensde mogelijkheden? Sogeti biedt jou als young professional een unieke business course aan: drie weken training aan de Ohio University.

Hoe cool is dat?

Leer jezelf goed kennen
Die drie weken Ohio vormen het hoogtepunt van een basisopleiding van twee maanden, waarin wij je goed voorbereiden op de praktijk. Zo leer je niet alleen Sogeti goed kennen maar ook jezelf. Want als wij één ding belangrijk vinden dan is het wel dat jouw individuele kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Kies je voor Sogeti, dan kies je dus voor persoonlijke groei en ontwikkeling. En voor een omgeving waar de lat steeds hoger wordt gelegd. Je start ten slotte niet voor niets bij The Technology Leaders.

Young en eager?
Bekijk dan onze vacatures en laat je CV achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Student
Nog volop aan het studeren? Haal meer uit jezelf bij Sogeti.

Waar kies je voor als de wereld aan je voeten ligt?
Als student ligt de wereld aan je voeten. Genoeg keuzes om te maken! In wat voor omgeving sla jij bijvoorbeeld het liefst je vleugels uit? Bij Sogeti geven wij je graag de kans om daar achter te komen. Dat kan via een stage, een afstudeeropdracht of een traineeship. Maar we bieden je ook de Studentenunit: een uniek kijkje in de keuken bij Sogeti, waarbij je al tijdens je studie via workshops en technische meetings getraind wordt door The Technology Leaders.

Samen meer uit je studie halen?
Bij Sogeti heb je als student ook toegang tot de opleidingen en trainingen van de Sogeti Academie. De focus ligt uiteraard op het IT-vak, maar we besteden ook veel aandacht aan je persoonlijke vaardigheden. Een greep uit ons aanbod? Denk aan Angular JS, AWS, Azure, Agile, TMap®, Timemanagement of Effectief Communiceren . Met de Studentenunit-coördinator van Sogeti stel je een persoonlijk opleidingsplan samen. Zo halen we samen nóg meer uit je studie.

Man of vrouw van de wereld?
Stuur ons dan vandaag nog je CV en bekijk de vacatures en mogelijkheden.

10 vacatures bij Sogeti

Young Professional Data Management

Landelijk Starter HBO/WO MASTER

Young Professional Cloud Native

Landelijk Starter HBO

Young Professional Test & Quality Engineer Noordoost-Nederland

Noordoost-Nederland Starter HBO/WO MASTER

Young Professional Oracle

Vianen Starter HBO/WO MASTER