QuoratioLandelijk 0-2 jaar MBO/HBO/OVERIG

Wil jij de zorg nóg beter maken? Achter de schermen blijkt er namelijk een complexe wereld schuil te gaan. Word jij hier enthousiast van? Wil jij blijven leren en tegelijkertijd werken bij de mooiste opdrachtgevers?

Kom dan Werken en Leren bij Quoratio!

Vroeg of laat krijgt iedereen in Nederland te maken met zorg. Maar wie betaalt die zorg nu eigenlijk? Achter de schermen blijkt een complexe wereld schuil te gaan. Want wanneer iemand zorg krijgt, in welke vorm dan ook, moet dat door de zorgaanbieder op de juiste manier worden geregistreerd. En dat is waar de zorgadministratie een onmisbare rol speelt.

Zo ben je als zorgadministrateur volledig op de hoogte van wet- en regelgeving en zorg je ervoor dat alle behandelingen in de zorg juist, volledig en tijdig worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. Zodat de zorgaanbieder alle vergoedingen ontvangt waar het recht op heeft en de benodigde zorg aan  patiënten en cliënten kan blijven leveren.

Opleiding

Bij het traineeship zorgadministratie start je met de basis, aangevuld met een Lean Yellow Belt en diverse persoonlijke vaardigheidstrainingen. Na deze algemene opleiding kun je zelf kiezen of je gaat voor een allround vervolg. Tijdens je traineeship kun je rekenen op persoonlijke begeleiding van een HR Manager zodat er voldoende aandacht is en blijft voor jou en je persoonlijke ontwikkeling. Na de algemene basisopleidingen kun je zelf kiezen of je gaat voor een allround vervolg of een specialisatie in een van de deelgebieden.

Als Zorgadministrateur ben jij dé schakel tussen de zorgaanbieder en degene die zorg nodig heeft. Vroeg of laat krijgt iedereen in Nederland te maken met de zorg. Maar wie betaalt dat nu eigenlijk? Wanneer iemand zorg krijgt, moet dat door de zorgaanbieder op de juiste manier worden geregistreerd.

De Zorgadministrateur is altijd op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat alle behandelingen in de zorg juist, volledig en tijdig worden gedeclareerd. Hierdoor ontvangt de zorgaanbieder alle vergoedingen en kan zij haar tijd besteden aan de patiënten en cliënten.

Het traineeship

Bij het Traineeship Zorgadministratie van Quoratio start je met de basis van de zorgadministratie. Na het afronden van deze opleiding ontvang je een HBO diploma Zorgadministratie. Dit diploma wordt aangevuld met een training Lean Yellow Belt.Daarbij krijg je als trainee toegang tot de Quoratio Campus, de online leeromgeving van Quoratio. Hier kan je naast de standaard opleiding allerlei e-learnings en seminars volgen. Nadat de basis in de zorgadministratie is gelegd, kan je zelf kiezen voor een algemeen vervolg of een specialisatie. Ga je voor de algemene richting (project) management, functioneel beheer, of gaat je voorkeur uit naar Planning & Control of Medisch Coderen?

Je start het tweejarig traineeship met de praktijkgerichte basisopleiding op ons hoofdkantoor in Bunnik. Uiteraard wil je wat je leert ook toepassen in de praktijk. Deze kennis kan zowel op projectbasis als structureel worden ingezet bij een van onze opdrachtgevers, waaronder zorginstellingen zoals het Sint Anna Ziekenhuis, Arkin, ORO of Tactus. Aan het einde van je traineeship beschik je niet alleen over een HBO-diploma en relevante werkervaring, maar ook over mooie namen op je cv.

Hoe ziet je dag er ongeveer uit?

Je gaat aan het werk binnen een dynamisch vakgebied. Als Zorgadministrateur: 

 • Implementeer en toets je wet- en regelgeving
 • Zorg je dat de systemen up-to-date blijven
 • Ondersteun en beheer je het gehele proces rondom de zorgadministratie
 • Ben je een belangrijke schakel tussen de praktijk en de verzekeraar
 • Houd je je bezig met DBC en DOT vraagstukken

Ben je nieuwsgierig welke mogelijkheden en uitdagingen anderen hebben tijdens hun traineeship? Lees dan eens de ervaringen op onze website!

De kans voor jou?

Wij zoeken mensen met ambitie die het beste uit zichzelf willen halen. Mensen die persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden en graag op zoek gaan naar uitdagingen en nieuwe mogelijkheden. Beschik jij over de juiste eigenschappen? Dan is het Traineeship Zorgadministratie echt iets voor jou!

 • Hbo-denkniveau
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Affiniteit met cijfers, analytisch, zelfstandig, flexibel en nauwkeurig
 • Oplossingsgericht, professionele en assertieve houding

Waarom Quoratio?

 • Direct een vast contract
 • Werken en Leren op hbo-niveau en veel kennisdeling
 • Het behalen van een diploma HBO Zorgadministratie
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en volop doorgroeimogelijkheden. Hier vind je onze Brand Story
 • Altijd een opdracht bij jou in de regio
 • Salaris vanaf plaatsing en reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • Leuke collega’s die je beter leert kennen tijdens de MeetUps, borrels en ons Summerfestival.
 • Toegang tot ons online leerplatform, de Quoratio Campus

Oftewel, heb jij ambitie in administratie? Start dan nu je carrière!

Direct solliciteren

Doorlopend