QquestGouda 40 uur 1-2 jaar HBO

Krijg jij energie van het werven en selecteren van net afgestudeerde hbo’ers of wo’ers? Gun jij deze doelgroep een plek binnen ons ICT-traineeship? Dan zoeken wij jou!

Wat zijn je werkzaamheden?

Wij zijn continu op zoek naar nieuw talent. Om deze groei te realiseren kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Als junior recruiter ben je verantwoordelijk voor het recruitmentproces. Dit start met het administratieve proces en het voorbereiden van de selectieochtenden met ontvangst van de kandidaten. Als de administratie goed op orde is, ondersteun je de senior recruiter met het bijhouden van alle sites waarop potentiele kandidaten zich aandienen. Ook het opbouwen en onderhouden van de contacten met hogescholen en universiteiten behoort tot jouw takenpakket. Kortom, een uitdagende en veelzijdige functie waar je verantwoordelijk bent voor het managen van je eigen werkzaamheden en uit kunt groeien tot vakvolwassen recruiter.

Wie zoeken wij?

Jij bent iemand die:

 • één tot twee jaar werkervaring heeft opgedaan als junior recruiter, intercedent of andere relevante werk- of stage-ervaring heeft opgedaan;
 • een 4 jarige hbo-opleiding heeft afgerond met diploma;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal heeft;
 • commercieel ingesteld en communicatief sterk is;
 • resultaatgericht werkt.

Wat bieden wij?

 • een marktconform salaris;
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • veel persoonlijke aandacht met een gedegen inwerkperiode;
 • ruime opleidingsmogelijkheden met persoonlijk studiebudget;
 • gezellige collega’s en een goede werksfeer met ruimte voor humor;
 • regelmatig events als kennisdeling, spellendag, familiedag, etc.

Ons doel

Onze klanten zien de waarde die we toevoegen. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van hun vraagstuk over ICT en capaciteit. Daarvoor vinden wij binnen en buiten de ICT de juiste mensen en oplossingen. Onze medewerkers faciliteren we in ontwikkeling, kennis en vrijheid om te leren. Zij tonen initiatief, lef en kwetsbaarheid, om samen met de klant een resultaat te leveren waar ze trots op zijn. Onze organisatie is wendbaar, financieel gezond en groeit in kennis en omvang. We hebben heldere kaders, zijn slagvaardig en richten ons op de toekomst.

Sollicitatieprocedure

Bij een sollicitatie krijg je altijd vlot bericht en weet je direct of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijkheidstest, deze maak je thuis online. Na de test volgt een telefonische intake waarin onze recruiter een aantal vragen zal stellen en eventueel de testuitslag uitlegt. Je hoort dan of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek start met onze recruiter, vervolgens sluiten er collega’s aan. Zo kunnen wij jou goed leren kennen en heb jij de gelegenheid om al jouw vragen te stellen.

Heb je vragen, neem contact op met onze recruiter Ilse Blad via 06-50420801 of 0182-715270.

Voor het opslaan en verwerken van jouw gegevens hebben we uitdrukkelijke toestemming nodig. Graag vernemen wij bij jouw sollicitatie of wij jouw gegevens mogen opslaan ter verwerking van het sollicitatieproces en ter verwerking bij het eventueel in dienst treden. Wil je specifiek op deze twee vragen een reactie geven in jouw sollicitatie?

Direct solliciteren

Doorlopend