PwCLandelijk 0-2 jaar WO MASTER/WO

Word met jouw unieke achtergrond een topfiscalist en behaal een tweede mastertitel

Je hebt waarschijnlijk nooit aan een werkgever als PwC gedacht. Toch hebben wij een mooie uitdaging voor je: Het Younique Traineeship. Een mix van werken en doorstuderen op academisch niveau.

Wij vinden jouw ideeën namelijk belangrijker dan je studierichting. Vanwege technologische, maatschappelijke en internationale ontwikkelingen verandert in toenemende mate de context waarbinnen de adviseurs van PwC werken. Daarbij zijn jouw analytische vaardigheden, unieke achtergrond en messcherpe beoordelingsvermogen de ideale basis om je te specialiseren in hoogwaardig belastingadvies aan onze klanten.

Is het PwC Younique Traineeship iets voor jou?

Het Younique Traineeship staat open voor bijna iedereen*. Wel zullen alleen de meest gemotiveerde studenten zich kwalificeren voor dit unieke programma. Ben jij (bijna) afgestudeerd met bovengemiddelde studieresultaten, nog niet uitgeleerd en sta jij open voor een uitdaging om je te ontwikkelen tot topfiscalist? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet!

Programma

Het Younique Traineeship start per 1 september 2018. Het traineeship betekent werken in de praktijk, doorstuderen voor een extra master en een vaste baan met toekomstperspectief. Het traineeship duurt drie jaar. Na de introductiemaand zal je de eerste twee jaar drie dagen per week werkzaam zijn in de praktijk, de twee overige dagen besteed je aan de Pre-master en Master Fiscaal Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Het laatste jaar ga je fulltime aan de slag binnen de praktijk. 

Elk jaar van het traineeship zal je meedraaien met een ander team van onze fiscale praktijk. Jouw werkzaamheden variëren van het geven van adviezen aan (inter)nationale (beursgenoteerde) klanten tot het voeren van eventuele verdedigingen tegenover belastinginstanties en -rechters. Je werkt hierin samen met andere specialisten, voornamelijk fiscalisten. Juist door jouw afwijkende studieachtergrond wordt jouw inbreng zeer gewaardeerd en krijg je in de loop van het traineeship steeds meer verantwoordelijkheden.
Als je het traject met succes hebt afgerond heb je een tweede master op zak, drie jaar werkervaring opgedaan in verschillende werkvelden, jezelf op persoonlijk vlak ontwikkeld en kun je verder aan de slag als Tax Consultant bij PwC.

* Afgestudeerden Fiscaal Recht of Fiscale Economie kunnen niet deelnemen aan dit Traineeship. Afgestudeerden Rechtsgeleerdheid hebben alleen vrijstelling voor de Pre-master als zij ook de vakken Economie & Jaarrekening en Jaarrekening Fiscaal Verdiept hebben afgerond met ten minste 9EC. Zij starten direct met de master Fiscaal Recht aan de Radboud Universiteit. Voldoe je niet aan deze eisen dan start je eerst met de pre-master met eventueel een aantal vrijstellingen.

Direct solliciteren

Doorlopend