DSW Zorgverzekeraar als werkgever

Zelf systemen bouwen die er écht toe doen. Dat doen we bij DSW. Met een ICT-afdeling van zo’n 200 collega’s die voor het overgrote merendeel bestaat uit academici, werken we iedere dag aan nog betere service voor onze klanten. Inhoudelijke discussies, korte lijnen en aanpakken? Ja. Fancy visitekaartjes en ellebogenwerk? Nee. Veel verantwoordelijkheid, technische uitdaging en gezelligheid? Absoluut!

De klant is bij ons belangrijk, maar het werkplezier van onze collega’s net zo goed. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden en wisselen hard werken bewust af met gezellige activiteiten. Onze ICT-afdeling kenmerkt zich door de informele sfeer. Onze collega’s komen van diverse bèta studies zoals industrial design en wiskunde. We geloven in een goed analytisch denkvermogen en motivatie, programmeren leren we je wel!

Bij DSW staan we voor toegankelijke en betaalbare zorg. We zijn betrokken en staan voor een uitstekende relatie met onze klanten en zorgverleners. Noem het eigenzinnig, maar we gaan graag onze eigen weg, zowel in IT als in de zorg. Wij bieden bijvoorbeeld volledige keuzevrijheid, hebben geen medische selectie en verlagen het eigen risico voor 2018 maar we maken ook een landelijk portaal voor het PGB.

Carrièremogelijkheden

Je hebt je carrière in eigen handen. Er is veel mogelijk bij DSW. Laat jij zien wat je kan en weet je waar je naar toe wilt? Dan zullen we je daar bij helpen. DSW heeft riante studieregelingen. We stellen niet alleen geld, maar ook tijd beschikbaar.

Voor starters wordt een speciale “Innovation Challenge” georganiseerd. Dit is een intensief traject waarbij je het bedrijf en medewerkers goed leert kennen.

Het verloop bij DSW is laag. Veel medewerkers zijn ooit als starter aan de slag gegaan, maar zijn ondertussen senior medewerker, applicatiebeheerder of afdelingshoofd. Er zijn dus doorgroeimogelijkheden genoeg, ook als je geen managementambities hebt.

6 vacatures bij DSW Zorgverzekeraar

Cloud Specialist

Schiedam Starter WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Zorginkoper MSZ

Schiedam Starter WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Output Ontwikkelaar

Schiedam Starter HBO/WO

Frontender

Schiedam Starter HBO/WO MASTER

Stage bij DSW

Schiedam Stage WO MASTER

Trainee Test Analist

Schiedam Starter HBO/WO MASTER