De CarrièrebusLandelijk 0-5 jaar HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Heb je een bachelor in engineering en wil je meer leren terwijl je werkt aan grote interessante projecten bij toonaangevende bedrijven? Mail ons dan voor meer informatie over ons Technology Traineeship "Leren door te doen".

Studenten hebben allemaal hun eigen achtergrond, ambities en voorkeuren. Toch krijgen ze allemaal dezelfde opleiding, over dezelfde onderwerpen, op dezelfde manier.

Niet tijdens dit traineeship. Wij zetten onszelf in om een ??omgeving te creëren waarin je wordt behandeld als het unieke individu dat je bent. Als je in verschillende groepen en teams werkt, kun je verschillende rollen aannemen, je richten op specifieke onderwerpen of in plaats daarvan de generalist zijn.

Technologie is geen geïsoleerd onderwerp voor ons, maar geïntegreerd met leiderschap, creativiteit en business. Zaken die net zo belangrijk zijn voor elke hardcore-engineer als voor iemand anders.

Grote verantwoordelijkheid

Je hebt nu kennis vanuit de theorie. Maar er is zoveel meer te leren en te beleven dan je tot nu toe hebt geleerd. Je kunt zo'n impact hebben op de wereld om je heen. Wij geven je nu de gelegenheid! In samenwerking met gerenommeerde techniekbedrijven die jou graag verantwoordelijkheid geven en jou ook nog een hoop kunnen leren. 

Bij plaatsing bij een van onze partnerbedrijven heb je een echte baan, met reële mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en echte verantwoordelijkheden. In de loop van het jaar krijg je de mogelijkheid en heb je de knowhow om een ??groot project te realiseren dat echt impact heeft op het bedrijf.

Een carrière is geen baan

Je wilt flexibel zijn. Je wilt niet gebonden zijn aan een specifieke functie. Tijdens ons traineeship promoot je jezelf in een carrière waarin je verschillende vaardigheden en knowhow combineert om aan de behoeften van de opdracht te voldoen. Je leert leren, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Studie zonder schuld

Doorgaan met het ontwikkelen van je vaardigheden, knowhow en attitude is belangrijk. Maar dat kost ook steeds neer. We werken met een model waarmee pas afgestudeerde studenten kunnen blijven studeren en werken tegelijk. Je verdient dus geld in plaats van dat je een schuld opbouwt.

feiten
Dit traineeship is bedoeld voor studenten met een bachelor of master in engineering.

Ingenieurs met verschillende achtergronden zoals

  • Automotive
  • Elektronica
  • Embedded systems engineering
  • Industrieel ontwerp
  • Informatics
  • Machinebouw
  • Mechatronics
  • Operations management
  • Procestechniek of
  • Systeemtechniek

zal studeren en samenwerken.

Het is een studieprogramma van één of twee jaar. Je krijgt regelmatig les gedurende 8 weken verspreid over het jaar. Over onderwerpen als technologie, bedrijfsontwikkeling, leiderschap, verandermanagement en innovatie. Gedurende dit jaar studeer je ongeveer 8 uur per week en werk je tijdens je traineeship (pas afgestudeerde student) of reguliere baan (ervaren personeel). Neem contact met ons op via leon@carrierebus.nl voor meer gedetailleerde programma-informatie. We hebben ook meer informatie beschikbaar over de ervaringen van de studenten 2016-17 met studie en werk.

We werken samen met bedrijven in de regio Oost en Zuid. (Inter)nationale experts zullen u kennis laten maken met de nieuwste theorieën en ideeën.

Doorlopend

Solliciteer voor Technology Traineeship voor bachelors

De Carrièrebusverplicht veld