Coöperatie VGZArnhem, Eindhoven 36 uur WO/WO BACHELOR/HBO/WO MASTER

Onze traineeships bieden je de kans om een vliegende start te maken binnen Coöperatie VGZ. Na afloop ken je de organisatie van binnen en van buiten: onze afdelingen, merken, stakeholders, klantengroepen en propositie.

Je weet de belangrijkste producten en de zorgketen te omschrijven en weet ook wat de plek van Coöperatie VGZ daarin is. Je hebt je professionele vaardigheden verder ontwikkeld en uitgebreide vakkennis op jouw vakgebied. Hiermee ben je klaar voor de volgende stap in je carrière bij Coöperatie VGZ!

Jouw eigen uitdaging, jouw eigen toegevoegde waarde

Tijdens jouw Traineeship voer je gedurende twee jaar drie tot vier verschillende opdrachten uit binnen verschillende bedrijfsonderdelen. Iets wat niet alleen voor ons, maar ook voor jou zo interessant mogelijk moet zijn. Na kennismaking met het bedrijfsonderdeel, bepaal je daarom in overleg met je opdrachtgever de prioriteiten en een passende opdracht. Van jou wordt verwacht dat je zelf met innovatieve ideeën komt, waarbij uitdaging voor jezelf én een toegevoegde waarde voor ons centraal staan.

Training on the job

Binnen elke opdracht ontwikkel je jouw vaardigheden en vakkennis verder. Je vertaalt trends in de markt naar kansen en levert een bijdrage aan productontwikkeling of de dienstverlening van het betreffende bedrijfsonderdeel, de afdeling of het team. Daarbij geloven wij in training on the job, leren in de werkpraktijk, waarbij je direct eigen verantwoordelijkheden hebt. We beoordelen je uiteraard op het resultaat, maar ook op zelfreflecterend vermogen, eigen initiatief en professionele- en persoonlijke ontwikkeling.

Begeleiding waarmee je echt alles uit jezelf kunt  halen

Als Trainee bij VGZ draai je vanaf de eerste dag mee in de praktijk en bepaal je voor een groot deel zelf je leerpad. Tegenover jouw zelfstandige en pro-actieve houding, staat een optimale begeleiding. Zo krijg je een mentor die je helpt met vakinhoudelijke vragen en een coach om alles uit je persoonlijke ontwikkeling te halen. Je neemt deel aan verschillende intervisiesessies en kunt terecht bij jouw buddy: een voormalig trainee die inmiddels in dienst is bij ons. Last but not least is er de programma coördinator voor praktische vragen.

Direct solliciteren

Doorlopend