Coöperatie VGZArnhem 38 uur 3-5 jaar WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Chronisch zieken zijn ervaringsdeskundigen als het gaat om hun aandoening, die vaak een grote impact op hun leven heeft. Hoe zorg jij ervoor dat VGZ echt goed helpt in het complexe zorgveld van behandeling, thuiszorg, verpleging en mantelzorg?

Jouw werk

Als Product Owner (Klantmissieleider) heb jij een heldere visie op hoe wij chronisch zieke klanten – die zelf heel goed weten wat zij nodig hebben - echt goed kunnen helpen in het zorgproces.

Het is jouw werk om ervoor te zorgen dat zij VGZ als verrassend snelle, gemakkelijke en klantvriendelijke partij ervaren. Een zorgverzekeraar die hen echt bijstaat in het complexe veld van behandeling, thuiszorg, verpleging en/of mantelzorg. En die als verbindende partij ook helpt door hen door te verwijzen naar patiëntenverenigingen of overige instanties die hen (financieel) kunnen helpen. Naast jouw functie als Product Owner, werk jij als inhoudelijk expert (bijvoorbeeld Zorginhoudelijk of Content & Communicatie, Doelgroep & Propositie of Digital marketeer) samen met collega experts binnen dit missieteam.

Vanuit de missie ‘verbinden en verlichten bij chronisch zorggebruik’ storten jij en jouw teamleden je op zaken als het verbeteren van de customer journey in de wijkverpleging, het digitaliseren van het aanvragen en beheren van een persoonsgebonden budget en het opzetten van een mantelzorgpropositie.

Jouw expertise
Naast jouw functie als Productowner, lever je ook een inhoudelijke bijdrage aan het missieteam. Je bent expert op 1 van de volgende vakgebieden:

 • Content & Communicatie
 • Doelgroep & Propositie of
 • Digital, mobile & social


Als Product Owner richt jij je daarbij op het:

 • vertalen van overall klantbewegingen, trends en ontwikkelingen naar activiteiten voor jouw team.
 • beheren van de backlog en het prioriteren van user stories op basis van klantwaarde.
 • coördineren van de werkzaamheden en het infomeren van jouw teamleden m.b.t. requirements.
 • het afstemmen met andere Product Owners, Clusterleiders en diverse organisatie onderdelen.
 • het rapporteren over de voortgang en geboekte resultaten.
 • ondersteunen, motiveren en coachen van jouw teamleden.

Hierbij werk je één dag per week in Eindhoven, in nauw contact met stakeholders het VGZ Zorgkantoor en Cirkel Gids in de Zorg.
 

Jouw ervaring

We zijn op zoek naar een ondernemende collega die het volgende met zich meebrengt:

 • wo-werk- en -denkniveau.
 • ervaring met agile werken, bij voorkeur als product owner.
 • 3 tot 5 jaar marketing of zorg inhoudelijke ervaring.  
 • Minimaal NIMA B of vergelijkbaar.
 • het talent om mensen te enthousiasmeren en in beweging te krijgen.
 • leidinggevende ervaring, bij voorkeur ook als product owner of teamleider.
 • affiniteit met (chronische) zorg is een pré.

Jij hebt een heldere visie op klantbeleving, wil graag verbeteren en het liefst toonaangevend resultaat neerzetten. Daarbij werk je graag samen en wil je dat jouw team het goed doet. Je bent analytisch en rationeel, maar tegelijkertijd ook intuïtief en sensitief. Waar belangen botsen, weet jij partijen bij elkaar te brengen. Je gaat altijd voor het beste resultaat voor de betrokken partijen.

De markt waarin wij als zorgverzekeraar opereren is aan politieke en publieke invloed onderhevig. Onze koers kan daardoor plots wijzigen. Jij bent echter gewend om Agile te werken en steeds opnieuw te zoeken naar oplossingen om jouw missie zo goed mogelijk te realiseren. Je bent ondernemend en durft besluiten te nemen. Daarbij hou je altijd in je achterhoofd dat Coöperatie VGZ een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft. Die neem jij net zo serieus als wij.
 
Meer weten over Agile werken bij VGZ? Check dan het volgende filmpje: https://www.youtube.co/watch?v=JIspgREyLeU&t=7s.

* Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.  
 

Jouw toekomst

Vanaf je eerste werkdag als Product owner bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een divers team dat werkt aan het zinnig en betaalbaar houden van de zorg in Nederland. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar deze ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijke leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Daarnaast reis je gratis met de trein en profiteren je eventuele gezinsleden net als jij van collectieve verzekeringen.

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken, in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie

Wil jij graag een bijdrage leveren aan een betere ondersteuning door VGZ van chronisch en langdurig zieken? En vervul jij graag de rol van Product owner in een agile team? Solliciteer dan uiterlijk voor maandag 10 december via onderstaande knop. Sollicitatieprocedure start vanaf het moment dat wij jouw sollicitatie ontvangen. Snelle sollicitanten zijn hierdoor niet in afwachting van de sluitingsdatum maar worden direct in de procedure opgenomen.

Direct solliciteren

Doorlopend