ComparexAmsterdam MBO/HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Wil jij alles uit jezelf halen en de kans krijgen te groeien binnen een succesvolle en gezellige salesorganisatie? Wij zoeken een Internal Accountmanager die wil bijdragen aan onze missie om de meest waardevolle IT-solutions en services organisatie van Nederland te zijn.

Als Internal Accountmanager ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en manage jij proactief je eigen salestrajecten. Het is jouw taak om je klant te ontzorgen, bijvoorbeeld door tijdig te laten weten wanneer contracten vernieuwd moeten worden. Je bent echt de spin in het web en moet dus altijd het overzicht houden én accuraat zijn.

Je krijgt een intensief inwerktraject om de benodigde kennis op te doen, zodat je offerteaanvragen perfect kunt classificeren om de klant een zo goed mogelijke aanbieding te doen. Daarnaast ondersteun jij de Accountmanager bij het opstellen van offertes, registreren van correspondentie en opstellen van rapportages.

Functie-eisen

 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Klanttevredenheid staat bij jou altijd centraal.
 • Jij werkt zelfstandig en neemt initiatief.

Omschrijving en arbeidsvoorwaarden

Wij willen de meest waardevolle IT-solutions en services organisatie zijn van Nederland en dat kan alleen met de beste medewerkers die de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovaties vertalen naar waarde voor onze klanten. Daarom bieden wij jou in deze uitdagende functie:

 • Veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Een marktconform salaris op basis van leeftijd en ervaring.
 • Een bonusregeling.
 • Een jaarlijks opleidingsbudget
 • Telefoon en laptop van de zaak.
 • Een collectieve pensioenverzekering met eigen pensioenadviseur.
 • Een WIA-verzekering.
 • Gratis en deels onder werktijd deelname aan ons vitaliteitsprogramma.

Werken bij COMPAREX: Nummer 8 Best Workplace 2018

Dit heb je vaker gehoord, maar bij COMPAREX werken is echt heel erg leuk! Wij zijn een platte organisatie waar je altijd bij elkaar terecht kunt om even te sparren of advies in te winnen. Met 210 zeer gemotiveerde en ervaren collega’s werken wij elke dag keihard om onze klanten tevreden te stellen. Dat betekent dus hard werken, maar ook hard genieten tijdens bijvoorbeeld de vrijdagmiddagborrel en het eindejaarsfeest.

Vind jij het belangrijk om goed en gezond te leven en wil je werk en privé in balans houden? Daarvoor bieden wij jou ruime mogelijkheden in ons vitaliteitsprogramma met o.a. bootcamp, een ‘hybrid-doctor’ en andere sportactiviteiten.

Wij zijn groot voorstander van het nieuwe werken waardoor flexwerken én thuiswerken tot de mogelijkheden behoren.

Door de goede werksfeer en de uitstekende arbeidsvoorwaarden beoordelen onze collega’s COMPAREX met een 8,9 gemiddeld! Dit jaar eindigden we zelfs op de 8e plaats Best Workplaces van Nederland, in de categorie Best Multinational Workplaces.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in deze functie en wil je graag werken in een dynamisch bedrijf? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaande link en stuur ons jouw cv en motivatie. Wij nemen dan binnen vijf werkdagen contact met je op. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. 

Direct solliciteren

Doorlopend