CGI NederlandRotterdam 0-3 jaar HBO/WO

Ben jij op zoek naar een uitdagende startersfunctie op het gebied van Cyber security waarbij je meewerkt aan veiligheid en weerbaarheid in een digitale wereld? Dan ben je CGI aan het juiste adres.

Functiebeschrijving:

Organisaties die weken niet kunnen werken, omdat ransomware hun processen verstoorde. Financiële schade ontstaan door ontvreemding van bedrijfsgeheimen. Een infarct in één van de grootste havens ter wereld, doordat een hack het scheepvaartverkeer platlegde. Een greep uit de incidenten waar wij onze klanten voor willen behoeden. 

Wij zoeken Cyber Security consultants met 0-3 jaar ervaring op het vlak van cybersecurity.

Taken en verantwoordelijkheden:

Als Cybersecurity specialist ben je werkzaam binnen de dynamische omgeving van de missiekritieke infrastructuur van Nederland. Denk daarbij aan bruggen, tunnels, waterkeringen, spoor- en autosnelwegen, waar betrouwbaarheid en beschikbaarheid van groot belang zijn. Dat zijn de projecten waar we bij CGI dagelijks mee bezig zijn. Beveiliging van deze objecten is van het allergrootste belang. Samen met je collega’s bouw je dagelijks aan de veiligheid van Nederland en organisaties die hier actief zijn. Opdrachten variëren van de beveiliging van netwerken, ethical hacking, public key infrastructure implementaties, risk en compliance opdrachten tot aan security monitoring en incident response werkzaamheden waarbij je te maken krijgt met zaken als firewalls, IDS, IPS, SIEM, Mobile security, virus scanning en risico analyses. Als het adviseren en implementeren van beveiligingstechnieken waarmee je onze klanten verder helpt jou energie geeft, dan pas je bij CGI!

Binnen onze flexibele organisatie heb je de mogelijkheid om ervaring op te doen in ons Security Operations Center, waar we omgevingen van onze klanten op beveiligingsincidenten monitoren of juist te werken aan de ontwikkeling van nieuwe oplossingen om de omgevingen van onze klanten nog beter te beschermen. Binnen CGI heb je deze ruimte, omdat wij de klantfocus voorop hebben en je een klant dus in hele korte tijd door en door leert kennen. Binnen de CGI Academy vindt je de training die je helpen om je te blijven ontwikkelen. Veel van onze members (zoals we onze medewerkers noemen) volgen trainingen als OSCP, OSWP, CISSP of CISM.

Criteria:

  • Een HBO/ WO opleiding informatica, Business Informatics, Computer science of vergelijkbaar met sterke affiniteit tot ICT en cybersecurity of aantoonbare ervaring op het gebied van cybersecurity.
  • Intrinsieke interesse in cybersecurity en de invloed van nieuwe technologische ontwikkelingen op onze maatschappij.
  • Je krijgt energie van het werken in een team dat samen bijdraagt aan de oplossing van problemen bij onze klanten.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Interesse in de beveiliging van:

       -Besturingssystemen
       -Databases
       -Mobiele apparatuur
       -Netwerkapparatuur
       -Webapplicaties

  • Certificeringen als CISSP, CEH, OSCP, OSWP, OSCE, OSEE, OSWE zijn een pré.
  • Kennis van OWASP, CVSS, etc.

Interesse? 
Solliciteer direct! Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Ad Buckens via ad.buckens@cgi.com.

Wat mag je van ons verwachten:

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren. 

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Direct solliciteren

Doorlopend