CGI NederlandRotterdam WO/HBO

Ben jij die net afgestudeerde op HBO of WO-niveau en op zoek naar een bloeiende carrière? Heb jij daarnaast interesse in IT en niet bang om nieuwe skills te leren? Wij zijn op zoek naar die toppers die nog niet uitgeleerd zijn en willen werken aan de meest uitdagende IT systemen.

Die willen werken aan de beste dienstverlening voor onze samenleving. 

De Insurance IT Talent Class bestaat uit een serie trainingen om vervolgens samen met de groep een case uit te werken waar je kennis wordt toegepast en getoetst. Mogelijke trainingen zijn System Engineering, requirements in een Agile omgeving, tooling (Enterprise Architect, DOORS), writing Use Cases (UML), Architectural Design, Service Management, Project Management etc. Daarna ga je in training bij een professional, waar je de geleerde kennis bij een klant in praktijk kan brengen. Afhankelijk van jouw talent en de vraag van onze klanten, bepalen we jouw unieke programma.

Taken en verantwoordelijkheden:

Na het behalen van je certificaat ga je echt aan de slag. Je begint direct bij één van onze klanten of brengt jouw kennis in de praktijk door samen met ervaren collega’s te werken aan één van onze in-house projecten. Deze collega’s coachen je tot het moment dat je zelfstandig verder kunt. De Talent Class biedt je een stevige en professionele basis om snel je weg te vinden binnen CGI en bij onze opdrachtgevers in diverse regio's.

Per vakgebied hebben we een hechte community waarin collega’s elkaar op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen, maar waarin ook plaats is voor de nodige fun. Dat is hard werken, maar je leercurve is dan ook steil.

Criteria:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding.
  • Een bovengemiddelde interesse voor IT.
  • Een doorzettermentaliteit. Je kunt tegen een stootje en bent communicatief vaardig.

We bieden
Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Interesse?
Solliciteer direct! Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com

Wat mag je van ons verwachten:

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren. 

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Direct solliciteren

Doorlopend