CGI NederlandRotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, A... HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Bijna afgestudeerd en start je binnenkort met je eerste echte baan? CGI biedt jou, als je bij ons in dienst treedt, de unieke mogelijkheid om echt een vliegende start te maken. Hoe en waarom? Dat lees je hieronder.

Your future duties and responsibilities

Cybercrime is een wereldwijd fenomeen, dat vraagt om een krachtig en gebundeld tegengeluid. Daarom werken we nauw samen met internationale informatiebeveiligings-en standaardisatieorganisaties. 

Met de Cyber Security Graduate Class wil CGI daarom investeren in jou om het belang van een goede Cyber Security kracht bij te zetten. Naast hetgeen je hebt geleerd op je opleiding, wil CGI tijdens de Graduate Class samen met jou een echte boost geven aan direct toepasbare extra kennis en ervaring op onze projecten. Je zult merken dat het je een voorsprong geeft en dat je direct succesvol bent. Wij investeren samen met jou in een vakgebied dat er toe doet.

Bovengenoemde certificeringen zijn zeer gewild en ongelofelijk leerzaam voor jou als starter! Voor beide leerlijnen krijg je daarnaast ook nog certificeringen als SSCP, CGI Security Essentials en Agile Scrum. Een prachtige fast boot voor je carrière! 

Elk leerlijn is heel divers van aard. Je leert niet alleen heel veel over Cyber Security, maar ook over jezelf en anderen. Na je traject ga je als young professional aan de slag in het uitdagende werkveld van Cyber Security!

Required qualifications to be successful in this role

Natuurlijk heb je affiniteit met IT. Verder ben je talentvol, gedreven en vanzelfsprekend wil je het beste uit jezelf halen. 

Je hebt bijvoorbeeld een afgeronde WO- of HBO opleiding in de richting van:

  • Hogere, Technische en/of Bedrijfskundige Informatica;
  • (Information) Security Management
  • Toegepaste Wiskunde;
  • Technische Bedrijfskunde;
  • Software Engineering.
  • Overig? Ga het gesprek aan! Jouw affiniteit en ambitie zijn belangrijk.

Wat bieden wij?

Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. Wij helpen jou graag om je nog verder te ontwikkelen, qua diepgang of verbreding, en zo te bouwen aan jouw carrière pad.

Direct solliciteren

Doorlopend