CGI NederlandUtrecht 32 uur HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

CGI ambieert de beste te zijn in de Digital Business Proces Modeling (BPM) markt en is op zoek naar nieuwe talenten. Sta jij aan het begin van je carrière, of ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

DYNAMIC CASE MANAGEMENT MASTERCLASS

De wijze waarop software wordt ontwikkeld is continu aan verandering onderhevig. Steeds meer bedrijven maken gebruik van model-gedreven platformen zoals Blueriq, Pega en Mendix. Hiermee worden software oplossingen gemodelleerd ter ondersteuning van kennisintensieve administratieve processen. 

Denk hierbij aan flexibele oplossingen die snel en efficiënt aanpasbaar zijn aan veranderende omstandigheden. Door het modelleren van kennisregels, gegevensdomeinen, formulieren, document templates en processen wordt de kern van de functionaliteit gemodelleerd. 

De Dynamic Case Management Masterclass Class biedt jouw de mogelijkheid kennis te maken met deze moderne manier van softwareontwikkeling en de kracht van dit type oplossingen. Een investering in jezelf die je direct een voorsprong geeft in een markt waar de kennis van modelgedreven platformen schaars is en je, je kansen om direct succesvol te zijn vergroot. 

Na afronding van de Masterclass kun je namelijk aan de slag als modelleur in een project bij een van onze klanten. Daar werk je in een team nauw samen met

Kom langs, proef de sfeer en ervaar de betrokkenheid.

Taken en verantwoordelijkheden:

Natuurlijk heb je affiniteit met IT. Verder ben je talentvol, gedreven en vanzelfsprekend wil je het beste uit jezelf halen. 

Je hebt een afgeronde HBO- of WO opleiding in de richting van: 

  • Hogere, Technische en/of Bedrijfskundige Informatica; 
  • Software Engineering; 
  • Andere opleiding? Ga het gesprek aan! Jouw affiniteit en ambitie zijn belangrijk. 

We bieden
Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Wat mag je van ons verwachten:

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren. 

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Direct solliciteren

Doorlopend