CGI NederlandRotterdam 32 uur HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

IT Starts with you! 

De meeste afstudeeropdrachten worden in overleg met jou gedefinieerd, dus als je al een idee hebt voor een afstudeeropdracht, dan is dat zeker bespreekbaar bij ons.

Mocht je echter nog niet zo’n goed idee hebben, dan helpen wij je graag met het vinden van je (afstudeer)pad.

Hoe word je begeleid?
Tijdens je afstudeerstage word je begeleid door een ‘buddy’, die je door je stage heen helpt. Na je stage bieden we veel afstudeerders een baan aan. Je komt dan misschien in aanmerking voor een van onze intensieve starterstrajecten de CGI Graduate Class. Zo heb je mogelijk na je afstuderen meteen je 1e baan te pakken.

Wie zoeken wij?
Enthousiaste studenten met een IT opleiding op HBO en WO niveau die daadwerkelijk zichzelf willen ontwikkelen d.m.v. een eigen ingebrachte afstudeeropdracht of een door CGI aangeboden project/vraagstuk, zodat daarmee kan worden bijgedragen aan het succes van onze klanten of aan één van onze in-house projecten. Als afstudeerder zit je in het laatste jaar van je opleiding.

Aanleiding
CGI is een internationale ICT dienstverlener met een sterke positie in verschillende markten, zoals Communicatie, Energie, Olie & Gas, Overheid, Financieel & verzekeringen, Zorg en Retail- en Consumentenmarkt. Binnen deze markten gaan de ontwikkelingen op het gebied van ICT als een sneltrein voorbij de samenleving. Hierdoor zijn oplossingen en kennis van de markt van levensbelang om van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten en de gemeenschap.

Als afstudeerder beschik jij over die kennis die van toegevoegde waarde kan zijn om een bijdrage te leveren aan een van onze klanten of bij één van onze in-house projecten. Je bent veelzijdig en bereid om een extra stap te zetten die soms nodig is. Daarnaast zie jij de IT-wereld als jouw speelveld en ben je altijd op zoek naar nieuwe oplossingen.

Opdracht
Binnen CGI zijn er op dit moment verschillende afstudeeropdrachten beschikbaar. Een greep uit mogelijke onderwerpen vindt op de werkenbijcgi.nl career site. Mocht je zelf een opdracht hebben en wil je deze bij CGI uitvoeren? Reageer dan op deze vacature en stuur jouw motivatie mee.

Stagevergoeding
CGI vergoedt €500 onkosten bruto per maand op basis van 40 uur per week afstuderen.

We willen het beste uit je halen. Durf jij het aan?
Is een opdracht innovatief, technisch of complex? Met jouw inzet en enthousiasme kun je het aan. 

We bieden je alle ruimte om je te ontwikkelen. Rond je je opdracht succesvol af ga je dan verder specialiseren middels één van onze Graduate Classes. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en rekenen erop dat je zelf het voortouw neemt. 

Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden of sollicitatieprocedure?

** If you are not an EU-resident, please visit our global career site cgi.com**

CGI is looking for the NEXT IT Generation!

Wat mag je van ons verwachten:

Bij CGI stáán we voor onze projecten. Omdat we trots zijn op de waarde die we daarmee aan onze klanten leveren en op de impact van ons werk op de maatschappij. We noemen onze medewerkers members, omdat iedereen die voor CGI werkt écht meebouwt aan het bedrijf – een bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot 68.000 professionals verspreid over 40 landen.

CGI, opgericht in 1976, is wereldwijd een van de voorlopers op het gebied van IT-dienstverlening en bedrijfsprocessen. De professionals van CGI leveren kwalitatief hoogwaardige business consultancy, systeemintegratie en outsourcing services. Wij hebben de kennis, expertise, stabiliteit en toegewijde professionals in huis die nodig zijn om resultaten te behalen voor onze klanten – en voor onze members.

Lees meer op http://www.cginederland.nl

Dit is een mooie kans om voor een succesvolle wereldspeler te werken. CGI biedt een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket aan, met kansen voor groei en professionele ontwikkeling. De voordelen voor members die fulltime werken beginnen meteen op de eerste dag. Zo kun je via een aandelenplan en een winstdelingsregeling actief participeren in ons bedrijf en is er de mogelijkheid op betaald verlof.

Kandidaten van externe bureaus waarmee wij geen samenwerkingsverband hebben, nemen wij niet in behandeling.

We zijn een werkgever die gelijke kansen voor iedereen aanbiedt.

Wat mag je van ons verwachten:

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren. 

Direct solliciteren

Doorlopend