BoskalisRotterdam 40 uur 0-2 jaar HBO

Gaat jouw hart sneller kloppen van (droog) grondverzet? Wil jij meedenken over de ontwikkeling van creatieve bouw- en foliekuipen? En wil je een bijdrage leveren aan het binnenhalen én realiseren van toonaangevende projecten zoals de Grenscorridor N69 of de versterking van de Waddenzeedijk op Texel?

Dan gaan wij graag met je in gesprek over de functie van Junior Project Engineer Groot Grondverzet. 

Voor het specialisme Earth, Moving & Mining zijn we op zoek naar een Junior Project Engineer die het verschil gaat maken in de realisatie- en tenderfase van onze projecten. Het specialisme is verantwoordelijk voor uiteenlopend en omvangrijk grondverzet in binnen- en buitenland. Binnen deze rol kom je te werken op projecten in Nederland. Omdat bij alle infrastructurele werken droog grondverzet een centrale rol speelt, heeft dit specialisme zich binnen Boskalis Nederland ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende spelers op de Nederlandse markt. Wij beschikken over zeer specialistische kennis op het gebied van groot grondverzet, zoals de eerder genoemde bouw- en foliekuipen. Daarnaast werken wij vanaf het voortraject van een project tot en met de uitvoering van een project, nauw samen met de Ontwerp- en Surveyafdeling en de Technische Dienst om ervoor te zorgen dat het project vlekkeloos verloopt. De combinatie van kennis en samenwerking zorgt ervoor dat Boskalis Nederland in het gehele traject kwaliteit en garantie kan bieden aan een opdrachtgever. Tenslotte beschikken we over eigen indrukwekkend materieel en zorgen we voor optimale aansturing en inzet van onze machines.

Als Junior Project Engineer binnen Boskalis Nederland behartig je tijdens het ontwerp van een project de belangen van de Uitvoerder en de Surveyor. Jij schrijft de werkplannen voor de Uitvoerders en zorgt er voor dat alles wat tijdens het ontwerp wordt besproken ook daadwerkelijk in de praktijk gerealiseerd kan gaan worden. Op het moment dat een project naar buiten gaat, ondersteun jij de Uitvoerder en kijk je of het werk gedaan wordt zoals dat in de plannen beschreven is. Gebeurt dat niet? Dan sta jij je mannetje en attendeer je de anderen daarop.

Verder bestaat de rol van Junior Project Engineer Groot Grondverzet uit de volgende taken:

 • Je coördineert de werkvoorbereiding, werkplanning en veiligheidsaspecten
 • Je beoordeelt het werk van collega’s, onderaannemers en klanten zodat we tenders en projecten conform de eisen uit kunnen voeren.
 • Je stuurt het reviewen van een ontwerp aan of je bent zelf verantwoordelijk voor het reviewen.
 • Je stelt specificaties en werkmethodes op en/ of beoordeelt deze zodat tijdelijke en permanente constructies kunnen worden gerealiseerd binnen de kaders van het contract.
 • Je bewaakt tijdens de realisatiefase de interne processen en houdt wijzigingen en afwijkingen in het contract, planning en budget nauwlettend in de gaten. In
 • overleg met de Project Manager stuur je daar waar nodig bij.
 • Je signaleert problemen en bedreigingen ten aanzien van de voortgang en je onderneemt acties om deze te voorkomen en/ of op te lossen.
 • Je denkt proactief mee aan procesverbeteringen en de implementatie hiervan.
 • Je onderhoudt contact met leveranciers en onderaannemers, vraagt offertes aan en beoordeelt deze.
 • Je stelt de grondbalans en grondstromen registratie op en houdt deze bij.

Wie jij bent

Jij bent de Junior Project Engineer Groot Grondverzet waar we naar op zoek zijn als je voldoet aan de volgende eisen:

 • Een afgeronde HBO opleiding in een technische richting, zoals Civiele Techniek of Technische Bedrijfskunde.
 • Je bent bereid om door heel Nederland te reizen én om in de kost te gaan.
 • Je beschikt over 0 tot 2 jaar werkervaring als (Junior) Project Engineer.
 • Je hebt affiniteit met (groot) grondverzet en machines.
 • Tenslotte ben je praktisch en analytisch ingesteld; je vindt het leuk om zaken tot de bodem uit te zoeken en je vindt het heerlijk om je vast te bijten in alle details.
Direct solliciteren

Doorlopend