BoskalisPapendrecht 40 uur MBO/HBO

Ben je een starter en wil je als Surveyor of Maatvoerder je vleugels verder uitslaan? Wil jij een bijdrage leveren aan toonaangevende infrastructurele projecten zoals de A16/N3 bij Dordrecht en de volledige C02-negatieve weg N470?

Dan zijn we op zoek naar jou voor de functie van Junior Maatvoerder bij Boskalis Nederland. We zetten de koffie alvast voor je klaar op ons kantoor op X 90913.22, Y 433474.71
De projecten die Boskalis Nederland maakt, worden met haast militaire precisie op de kaart van Nederland uitgemeten. Dit om te kunnen bepalen waar in de praktijk exact de schop de grond in kan. Als Junior Maatvoerder ben jij degene die dit inzichtelijk maakt. Ook zet je alle topografische surveywerkzaamheden op, zoals de 3d modellen van  kranen en shovels, en de in- en uitmetingen van wegen, sloten, bruggen en tunnels. Je komt als Junior Maatvoerder te werken voor de afdeling Survey. Deze afdeling bestaat uit dertig collega’s werkzaam als hydrograaf en/of geodeet. De afdeling maakt gebruikt van de modernste technieken die we in eigen beheer hebben. Denk bijvoorbeeld aan drones die metingen verrichten en een scanauto die met lasertechnieken scans van wegen maakt.

Een greep uit jouw taken als Junior Maatvoerder:

  •  Opzetten, installeren en uitvoeren van alle topografische surveywerkzaamheden conform de afgesproken normen.
  •  Het verwerken en opslaan van de uitgevoerde metingen.
  •  Afstemming met de diverse stakeholders zoals opdrachtgevers, klanten en projectmanagers.

Wie jij bent

Als Junior Maatvoerder beschik je over het volgende:

    Een afgeronde MBO of HBO opleiding Civiele Techniek, Grond-, weg- en waterbouw of vergelijkbaar;

  •  Het is een pre als je kennis van survey- en landmeetkundige apparatuur (zoals GPS en Robotic), technieken en processen of bereid bent om je hierin te verdiepen;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en hebt de flexibiliteit om veel door Nederland te reizen;
  •  Het is een pré als je ervaring hebt met programma’s als Civil 3D en/of Autocad of vergelijkbaar.

Over het bedrijf

In de rol van Junior Maatvoerder kom je te werken bij Boskalis Nederland. Boskalis Nederland is als onderdeel van Koninklijke Boskalis Westminster N.V. de business unit die actief is op de Nederlandse markt en de civiele buitenlandse markt. We treden op als opdrachtnemer van omvangrijke en complexe projecten en/of als partner in Design & Construct opdrachten. We participeren in publiek-private projecten en zijn medeontwikkelaar van nieuwe ruimte en natuur. Als partner van de klant realiseren wij complexe infrastructurele werken binnen de keten van ontwerp, projectmanagement en uitvoering. We streven ernaar onze oplossingen zo duurzaam mogelijk te ontwerpen en te realiseren. Onze voornaamste opdrachtgevers zijn Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen, gemeenten en private opdrachtgevers.

Boskalis Nederland heeft kantoren in Papendrecht, Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Nieuw-Vennep. Bij onze organisatie zijn circa 1.000 medewerkers werkzaam en wordt een gezamenlijke omzet gerealiseerd van zo’n € 500 mio.

Wij bieden

Werken bij Boskalis Nederland als Junior Maatvoerder betekent werken in een organisatie met korte lijnen en zowel top-down als bottom-up verloopt de communicatie soepel. Onze organisatie wordt gekenmerkt door de kernwaarden ondernemerschap, passie & trots, lerend vermogen, ondersteunend samenwerken en professionaliteit. De werksfeer kan getypeerd worden als prettig informeel. Oog voor kwaliteit en dienstverlening hebben we binnen onze organisatie hoog in het vaandel staan.

Binnen Boskalis hechten we veel belang aan jouw gezondheid en welzijn. Gedurende het hele jaar kun jij bij Boskalis deelnemen aan sportieve evenementen en gebruik maken van preventieve hulpbronnen. Zo kunnen we het allerbeste uit ons zelf halen en blijven we Samen Fit!

Extra informatie

De functie van Junior Maatvoerder is een fulltime (40 uur) functie. Je standplaats is Rotterdam, maar het grootste deel van je tijd ben je op de projecten aanwezig. Bij deze functie hoort een leaseauto.

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs en dit geldt ook voor andere Boskalis collega’s en aanverwante bedrijven van Boskalis.

Direct solliciteren

Doorlopend