BoskalisAmersfoort 40 uur HBO

Heb je de hbo-opleiding Civiele techniek gevolgd en succesvol afgerond of al enige tijd gewerkt of stage gelopen als Assistent Uitvoerder aan droge- en/of natte bouwprojecten?

De functie

Heb je de hbo-opleiding Civiele techniek gevolgd en succesvol afgerond of al enige tijd gewerkt of stage gelopen als Assistent Uitvoerder aan droge- en/of natte bouwprojecten? Ben je toe aan een uitdagende carrière?  Vind je het leuk om mogelijk incidenteel naar het buitenland af te reizen? Wil je werken voor een bedrijf dat bijdraagt aan een duurzamere wereld? Dan is de functie van Assistent Uitvoerder bij Boskalis Environmental misschien wel jouw (nieuwe) baan!    

Naast saneringsprojecten in Nederland hebben we drie vaste grondreinigingscentra in Schiedam, Amersfoort en Groningen waar klanten kleine of grote hoeveelheden vervuilde grond kunnen aanbieden. Jaarlijks wordt er meer dan 600.000 ton aan materiaal aangevoerd, verwerkt en geschikt gemaakt voor hergebruik. Bovendien hebben we een verwerkingslocatie in Alkmaar waar we met gebruik van  zelf ontworpen reinigingstechnologie AVI-bodemas, een restproduct van de huisafvalverbranding, verwerken tot een vrij toepasbare bouwstof. Als Assistent Uitvoerder ga jij het proces in goede banen leiden. Jij wordt op termijn namelijk verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van het grond- of AVI bodemas reinigingsproces en de logistiek erom heen. De werkzaamheden kunnen plaatsvinden op de verschillende locaties in Nederland met vooralsnog de focus op Amersfoort.      

In de functie van Assistent Uitvoerder worden dit jouw verantwoordelijkheden onder aansturing van projectleiding en/of hoofd uitvoering:          

 • Voorbereiden, begeleiden en afhandelen van de activiteiten op de locatie en ervoor zorgen dat de logistiek zo efficiënt mogelijk is geregeld in termen als tijd, budget, efficiency van de installatie en het terrein..
 • Mede-Instrueren, bijsturen en motiveren van personeel. 
 • Mede-opstellen van een werkbegroting en bij een groot project gegevens aanleveren voor de werkbegroting. 
 • Afroepen van materialen en onderaannemers. 
 • Rapportages en administratie opstellen met betrekking tot uitgevoerd werk (personeel, materieel, leveranciers en onderaannemers). 
 • Input aanleveren voor het budget controle rapport. 
 • Signaleren en melden van afwijkingen binnen een project. 
 • Gegevens aanleveren voor het opstellen van het V&G plan en het project kwaliteitsplan. 
 • Erop toezien dat gewerkt wordt volgens het Safety, Health, Environment & Quality (SHE-Q) beleid van Boskalis.  

Wie jij bent

Jij bent de Assistent Uitvoerder waar we naar op zoek zijn als je: 

 • succesvol een hbo-opleiding civiele techniek of vergelijkbaar hebt afgerond; 
 • affiniteit hebt met milieu- en procestechniek of misschien al enige werkervaring hebt op dit gebied; 
 • in het bezit bent van het diploma basisveiligheid (VVA 1) en Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA) of bereid bent dit te gaan halen; 
 • in het bezit bent van het rijbewijs B; 
 • de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift; 
 • beschikt over sterke communicatieve vaardigheden; 

Over het bedrijf

In de rol van Assistent Uitvoerder kom je te werken bij Boskalis Environmental. Boskalis Environmental houdt zich wereldwijd bezig met grondreiniging, verwerking van baggerspecie, land- en waterbodemsanering, hergebruik van vrijgekomen grondstoffen en depotbeheer. Boskalis Environmental is onderdeel van Koninklijke Boskalis Westminster, een mondiaal leidende expert op het gebied van baggeren en maritieme dienstverlening. Als het gaat om bodemsanering bieden we onze klanten innovatieve, duurzame en veelzijdige oplossingen, waarbij veiligheid een kernwaarde is. Boskalis Environmental is wereldwijd actief. 

Extra informatie

De functie van Assistent Uitvoerder is een fulltime functie (40 uur). Je standplaats is afhankelijk van de behoefte op onze locaties met vooralsnog de focus op Amersfoort.  Een Leaseauto maakt onderdeel uit van het arbeidsvoorwaarden pakket.

Direct solliciteren

Doorlopend