Boskalis als werkgever

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van baggeren en grondverzet, maritieme infrastructuur en maritieme en terminaldiensten. We leveren wereldwijd innovatieve totaaloplossingen in de markt voor energie, de markt voor havens en de markt voor infra.

Werken bij Boskalis betekent werken bij een wereldwijde speler en expert op het gebied van baggeren, offshore energy en maritieme dienstverlening, zoals sleepdiensten en reddings- en bergingswerk. Je komt ons echter niet alleen in het buitenland tegen, maar ook dichter bij huis. In Nederland houden wij ons bezig met de aanleg en onderhoud van havens, aanwinning van land, bescherming van kusten en oevers en de aanleg van complexe civiele infrastructurele werken.

Waarom Boskalis?

Binnen Boskalis zijn er diverse mogelijkheden voor jou als student of starter. Wat je precies kunt gaan doen, is afhankelijk van jouw achtergrond en persoonlijke ambities. Een ding kunnen we je garanderen en dat is dat je in korte tijd razend veel gaat leren.

Als student of starter ben jij hét talent van de toekomst, maar dit betekent ook dat we veel van jou verwachten. Lef, doorzettingsvermogen en de ambitie om het onmogelijke waar te maken zijn eigenschappen die we sowieso bij je terug willen zien. Werken bij Boskalis betekent kansen signaleren én grijpen. Als je jezelf laat zien in de organisatie zijn er legio doorgroeimogelijkheden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het vormgeven van je carrière. Uiteraard kun je rekenen op de beste begeleiding.

Meer weten? Neem snel een kijkje op onze recruitmentsite of neem contact op met een van onze Recruiters.

Boskalis Innovation Inhouseday

woensdag 6 mei 2020 Head office Boskalis Papendrecht

An inhouseday is a perfect event to learn about our projects, our way of working and our company culture. Also, it enables you to get insights into our career opportunities. Opportunities within our Dredging and Infra, Offshore Energy, and Salvage division. This inhouseday will focus on Innovation and will particularly provide you more information on the internships we have available as of September 2020.

Bekijk evenement

6 vacatures bij Boskalis

Proposal Engineer

Papendrecht Mid-career HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO/OVERIG

Nationaal Traineeship– technische discipline

Rotterdam Traineeship HBO/WO

Laborant Asfalt

Nieuw Vennep Starter MBO

Proposal/ Project Engineer

Amsterdam Starter HBO

Evenementen

Maak kennis met Boskalis op de volgende evenementen:

06mei

Boskalis Innovation Inhouseday

Head office Boskalis Papendrecht woensdag 6 mei 2020