Boskalis als werkgever

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van baggeren en grondverzet, maritieme infrastructuur en maritieme en terminaldiensten. We leveren wereldwijd innovatieve totaaloplossingen in de markt voor energie, de markt voor havens en de markt voor infra.

Werken bij Boskalis betekent werken bij een wereldwijde speler en expert op het gebied van baggeren, offshore energy en maritieme dienstverlening, zoals sleepdiensten en reddings- en bergingswerk. Je komt ons echter niet alleen in het buitenland tegen, maar ook dichter bij huis. In Nederland houden wij ons bezig met de aanleg en onderhoud van havens, aanwinning van land, bescherming van kusten en oevers en de aanleg van complexe civiele infrastructurele werken.

Waarom Boskalis?

Binnen Boskalis zijn er diverse mogelijkheden voor jou als student of starter. Wat je precies kunt gaan doen, is afhankelijk van jouw achtergrond en persoonlijke ambities. Een ding kunnen we je garanderen en dat is dat je in korte tijd razend veel gaat leren.

Als student of starter ben jij hét talent van de toekomst, maar dit betekent ook dat we veel van jou verwachten. Lef, doorzettingsvermogen en de ambitie om het onmogelijke waar te maken zijn eigenschappen die we sowieso bij je terug willen zien. Werken bij Boskalis betekent kansen signaleren én grijpen. Als je jezelf laat zien in de organisatie zijn er legio doorgroeimogelijkheden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het vormgeven van je carrière. Uiteraard kun je rekenen op de beste begeleiding.

Meer weten? Neem snel een kijkje op onze recruitmentsite of neem contact op met een van onze Recruiters.

INHOUSEDAG: Sustainable Horizons

donderdag 29 november 2018 Boskalis

Sustainability is geen loze kreet bij Boskalis. We streven ernaar om marktleider te worden als het gaat om het bieden van duurzame oplossingen en we zetten graag onze engineering expertise in om tot ingenieuze ontwerpen te komen.

Bekijk evenement

16 vacatures bij Boskalis

Finance Trainee

Papendrecht Traineeship HBO

Adviseur Duurzaamheid en CO2

Rotterdam Starter MBO/HBO

Junior Buyer

Papendrecht Starter MBO/HBO

Junior Project Engineer Subsea Services

Papendrecht Starter HBO

Assistent Uitvoerder Environmental

Amersfoort Starter HBO

Junior Communicatie Adviseur

Papendrecht Starter WO/WO BACHELOR/HBO/WO MASTER

Evenementen

Maak kennis met Boskalis op de volgende evenementen:

29nov

INHOUSEDAG: Sustainable Horizons

Boskalis donderdag 29 november 2018