Antea Group als werkgever

Werken bij Antea Group is werken bij een mensgerichte, ondernemende organisatie. We vinden het belangrijk om medewerkers ruimte te bieden om te groeien en zichzelf te ontwikkelen.

Wij vinden het belangrijk dat nieuwe medewerkers passen bij het karakter van Antea Group. Daarom zoeken we mensen met ambitie en passie voor hun werk.

We bieden afwisselend werk en arbeidsvoorwaarden die je aan kunt laten sluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis bij Antea Group.

Bezoek ons ook op instagram: www.instagram.com/anteagroupnl/

Jouw loopbaan

Ambities maak je waar bij Antea Group. We stellen je in staat om kennis en vaardigheden te vergroten. In Nederland, maar ook over de landsgrenzen heen. Je kunt hierbij denken aan in- en externe trainingen, het volgen van een opleiding of het bezoeken van symposia en congressen. Aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan bepaal je hierin je eigen koers. Onder deskundige begeleiding kun je dit traject vasthouden en waar nodig bijsturen.

Bedrijvendagen Twente

3 feb t/m 26 mrt 2020 On-campus

Tijdens de Bedrijvendagen aan de Universiteit Twente wordt een serie activiteiten georganiseerd die de contacten bevorderen tussen studenten, promovendi en afgestudeerden enerzijds en potentiële werkgevers anderzijds. Ieder jaar maken meer dan 2.500 studenten en net afgestudeerden kennis met meer dan 150 bedrijven bij een verscheidenheid aan activiteiten. Deze activiteiten vinden alle plaats op en rond de campus van de Universiteit Twente.

Ook wij, Antea Group, als jouw eventuele nieuwe werkgever, zijn aanwezig op de Bedrijvendagen Twente.

Kom gerust bij ons langs en maak kennis!

Bekijk evenement

Evenementen

Maak kennis met Antea Group op de volgende evenementen:

03feb

Bedrijvendagen Twente

On-campus 3 februari t/m 26 maart 2020