AchmeaLeusden 1-3 jaar WO MASTER/WO

Ben jij een starter met ambitie in de gezondheidszorg en help jij ons bij het waarmaken van onze visie Gezondheid dichterbij brengen voor iedereen? Wij zoeken per 1 september weer twee trainees voor het Traineeship Zorginkoop van Zilveren Kruis.

Dit ga je doen

Als Trainee Zorginkoop  werk je gedurende twee jaar aan vier opdrachten van zes maanden binnen de verschillende afdelingen van Zorginkoop. Hierdoor maak je kennis met diverse werkterreinen binnen Zorginkoop en krijg je een goed beeld van je kwaliteiten en ambities. Het doel is om na deze twee jaar door te stromen in een functie binnen Zorginkoop in de rol van bijvoorbeeld inkoper, beleidsontwikkelaar of analist. 
 
Het programma van het Traineeship heb je voor een groot deel zelf in de hand. Daarbij zijn er volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling (zoals beïnvloeding, netwerken, persoonlijke effectiviteit, durf en ondernemerschap) en vakinhoudelijke ontwikkeling (zoals inkoopvaardigheden, beleidsontwikkeling, projectmanagement en financieel management). Zodat je als professional groeit op het gebied van zowel vakkennis als vaardigheden. Bovendien krijg je de kans om uitgebreid kennis te maken met zorgaanbieders en andere stakeholders binnen de gezondheidszorg.

De afdeling Zorginkoop

Zilveren Kruis staat haar klanten met raad en daad ter zijde bij het betalen en regelen van zorg, en het streven naar vitaliteit. Wij willen dat al onze klanten kunnen vertrouwen op de beste zorg. Samen met zorgaanbieders werken wij aan gezondheid en verzekeren onze klanten van zorg.
 
De afdeling Zorginkoop is het bedrijfsonderdeel waar Zilveren Kruis voor haar verzekerden zorg contracteert bij zorgaanbieders. Zorginkoop is meer dan het onderhandelen en opstellen van contracten; wij bedenken samen met onze zorgpartners initiatieven en zetten vernieuwing in gang om de kwaliteit van zorg te verbeteren, de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden en ze zorg letterlijk dichterbij te brengen voor iedereen. Ook bewaken wij afspraken en budgetten en sturen wij op resultaten van zorgaanbieders. Zorginkoop sluit ieder jaar met ca. 30.000 zorgaanbieders (denk aan huisartsen, tandartsen, paramedici, apothekers, ziekenhuizen en GGZ-instellingen) een contract. Zorginkoop bestaat uit vier verschillende afdelingen: 

  • Strategie & Innovatie: ontwikkelen van het inkoopbeleid
  • Inkoop: inkopen van zorg bij zorgaanbieders
  • Naleving & Controle: naleving en controle van de (ingekochte en) gedeclareerde zorg
  • Langdurige Zorg: ontwikkelen, inkopen, naleven en controleren van zorg in het kader van de Wet Langdurige Zorg.

Wat jou uniek maakt als Talentship Zorginkoop Zilveren Kruis Achmea

Je durft initiatief te tonen en werkt graag aan een gezamenlijk doel. Verder heb je een frisse kijk op complexe vraagstukken en leg je makkelijk verbanden. Je hebt gevoel voor bestuurlijke, economische en maatschappelijke verhoudingen. Als persoon ben je te typeren als ambitieus, resultaatgericht en betrokken bij de zorg.

Verder heb je: 

  • een universitair masterdiploma;
  • 1-3 jaar fulltime werkervaring;
  • affiniteit en aantoonbare ervaring met relevante vraagstukken in de zorg, door bijvoorbeeld je studie, stage, nevenactiviteiten of bijbaan;
  • een duidelijke interesse om binnen de financiële dienstverlening in de wereld van Zorginkoop werkzaam te zijn.

Kijk eens rond bij Achmea


Wat wij bieden

Een unieke combinatie van inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling binnen een organisatie met veel gedreven professionals. Wij kennen een informele sfeer en prima arbeidsvoorwaarden waaronder een vakantietoeslag, vaste eindejaarsuitkering en mogelijkheden om plaats- en tijdonafhankelijk te werken. Je krijgt een contract voor de duur van 2 jaar. Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week en je standplaats is Leusden, op termijn (vanaf 2021) verplaatst het werk naar Apeldoorn en Leiden.

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Solliciteer dan uiterlijk maandag 6 mei a.s. De selectieprocedure bestaat uit 5 momenten, waarbij je op alle momenten beschikbaar moet zijn, na iedere ronde vindt een selectie plaats.

1. Selectie o.b.v. CV en brief
2. Assessment - je ontvangt uiterlijk 17 mei, een uitnodiging voor een online assessment. Van dit assessment krijg je een telefonische terugkoppeling, waarin je hoort of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.
3. De eerste gesprekken vinden plaats in de periode van 27 mei – 7 juni.
4. De tweede gesprekken vinden plaats in de periode van 11 – 21 juni.
5. Rond je ook dit gesprek positief af, dan geef jij een presentatie aan het Management Team van Zorginkoop begin juli. Daarna hoor je dezelfde dag of jij één van de trainees bent die mag starten op 1 september 2019!
 
Heb je na deze informatie nog vragen, neem dan contact op met Esther Rutters (Achmea recruiter) via esther.rutters@achmea.nl of 06 20431786 of solliciteer direct via www.werkenbijachmea.nl.
Een Pre Employmentscreening (PES) is een vast onderdeel van de selectie.
 
Is de vacature niet interessant voor jou, maar mogelijk wel voor iemand anders in je netwerk? Gebruik de share-buttons om de vacature te delen via mail, Twitter, LinkedIn en/of Facebook.

Direct solliciteren

Doorlopend