A.S. Watson BeneluxHeteren 40 uur HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Heb jij (bijna) jouw HBO- of WO diploma op zak? Word jij enthousiast van Retail & Supply Chain? Wil jij door middel van jobrotation en “learning-on-the-job” een vliegende start van jouw carrière?

Jouw enthousiasme, ambitie en analytische blik in combinatie met ons trainingsprogramma en de praktijkervaring die je gaat opdoen, maken dit mogelijk!

Wat ga je doen? 

Middels jobrotation en 'training-on-the-job' doorloop je een leertraject van ongeveer 3 jaar in diverse Supply Chain-functies. Denk hierbij aan (leidinggevende) functies in de Warehouse Operatie, Warehouse Replenishment of Store Replenishment en Supply Chain Development. 

Als leidinggevende in de warehouse operatie werk je samen met je team in een 2- of 3- ploegendienst. Zo leer je de operatie meteen goed kennen! Deze praktijk kennis kun je daarna bijvoorbeeld toepassen in verbetertrajecten bij Supply Chain Development. 

Uiteraard word je intensief begeleid in je ontwikkeling, zodat je een steile leercurve behaalt en behoudt. Zo doorloop je onder meer een trainingsprogramma gericht op je eigen persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. 
Nadat je het traineeprogramma hebt doorlopen, is helder waar jij jouw talenten en opgedane vaardigheden verder gaat inzetten binnen onze organisatie.

Wat heb je nodig voor de functie Trainee Supply Chain?

 • Een recent afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijvoorbeeld richting Logistiek of (Technische) Bedrijfskunde.
 • Je hebt enige werk- en/of stage ervaring opgedaan in een logistieke omgeving.
 • Sterke affiniteit met de retailbranche, bijvoorbeeld door een afstudeeropdracht, stage of bijbaan.
 • Ervaring in een voortrekkersrol of als leidinggevende, bijvoorbeeld bij studieprojecten, in je werk of in je vrije tijd.
 • Leergierig en in staat om nieuwe informatie snel te verwerken en door te voeren in je werk.
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels, en goede sociale vaardigheden.

Als Supply Chain Trainee bij A.S. Watson richt jij jouw ambitie en scherp analytische blik op het verbeteren en aansturen van diverse logistieke processen. Je bent een resultaatgerichte, zelfstandige werker die zich thuis voelt in een dynamische werkomgeving. 
De rol van Trainee is een junior functie met de bij dat niveau behorende verantwoordelijkheden.

Wat krijg je er voor terug? 

 • Dé baan voor een ambitieuze starter waarbij jouw ontwikkeling en ambities een belangrijke rol spelen! Je krijgt de kans om je als Young Professional te ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak via ons Young Talent Program. Daarnaast hebben wij een A.S. Watson Academy waarin wij je verschillende mogelijkheden bieden voor groei en ontwikkeling. Ben jij onze toekomstige Supply Chain Specialist of Manager?
 • Een zelfstandige, verantwoordelijke fulltime functie in een ultramoderne omgeving die continu in beweging is. Door de verschillende processen en mensen waarmee je werkt, is echt geen dag hetzelfde!
 • Een goed salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en ervaring en verder o.a. 24 vakantiedagen, een aantrekkelijke ATV-regeling met 19,5 dagen op fulltime basis en… omdat jij natuurlijk fan bent van onze winkels en producten krijg je ook nog een personeelskorting op aankopen bij onze winkels van Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL.
 • Een enthousiast team dat staat te popelen om kennis met jou te maken.
 • Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden: door de groei en het succes van onze organisatie bieden we talent altijd een mogelijkheid voor verdere ontwikkeling of om door te groeien in de toekomst.
 • Een informele, no-nonsense manier van werken: resultaat telt, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer.

Wat je belooft, moet je ook doen. Daar geloven we bij A.S. Watson Benelux niet alleen in, we maken het ook waar. Ons HR-beleid heeft al meerdere prijzen gewonnen, waaronder de HR Proffie en Top Employer. Dit betekent dat we niet alleen investeren in een goed pakket arbeidsvoorwaarden en goede arbeidsomstandigheden, maar ook in onze collega’s. Je werkt niet alleen bij ons, maar we bieden je ook de mogelijkheid te groeien naar het niveau waar jij het beste tot je recht komt.

Met wie kun je contact opnemen voor meer informatie?

Heb je dan nog vragen? Neem dan contact op met Fyrena van Oorsouw, HR Adviseur, telefoon: 06-20423911, mail: f.oorsouw@nl.aswatson.com

Bureaus: leg de telefoon maar weer neer, we doen het zelf.

Direct solliciteren

nog 3 weken