Ruim 10 jaar dé specialist in het op maat informeren, adviseren en begeleiden van hoogopgeleid talent.

Op Startersfuncties.nl vind je een compleet en actueel aanbod van startersfuncties op hbo- en wo-niveau en vind je tevens informatie over werkgevers, inhousedagen, business courses en andere carrière-evenementen waar je direct in contact kunt komen met toonaangevende werkgevers. Wij zijn namelijk van mening dat het vinden van jouw eerste baan en ideale werkgever eenvoudig moet zijn.Start bij een werkgever die bij jóu past

Veel studenten weten prima waar hun hart of expertise ligt, maar vinden het soms toch lastig om de juiste startersfunctie of werkgever te vinden. Vaak komt dit doordat ze niet precies weten waar ze moeten zoeken of te weinig informatie kunnen vinden over de exacte inhoud van een baan of over de werkgever en haar bedrijfscultuur. Daarnaast bieden vacatureomschrijvingen alleen vaak onvoldoende inzicht in de verschillen tussen de verschillende startersfuncties dan wel werkgevers.


Startersfunctie zoeken

Met Startersfuncties.nl is het voor studenten eenvoudig om een geschikte eerste baan én een passende werkomgeving te vinden. Startersfuncties.nl streeft ernaar om het meest complete en actuele overzicht te bieden van startersfuncties én werkgevers!

Om jou onnodige moeite te besparen én omdat we het belangrijk vinden dat jij direct kan solliciteren bij de werkgever van jouw keuze, is het niet nodig om een profiel aan te maken op ons platform. Wel kun je bij ons terecht voor persoonlijk carrièreadvies, workshops & trainingen of het laten checken van je cv op maat. Eén van onze carrièrecoaches zal dan contact met je opnemen voor een telefonische afspraak.

Kortom, meld je hieronder gratis en vrijblijvend aan voor:

 • een persoonlijke cv-check op maat
 • hulp bij het vinden van een passende startersfunctie
 • hulp bij het vinden van dé werkgever die bij jou past
 • een persoonlijk oriëntatie- of coachingsgesprek
 • gerichte tips voor het voorbereiden van je sollicitatie

Om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe startersfuncties, relevant carrièrenieuws en nuttige sollicitatietips, nodigen we je graag uit om ons te volgen via Twitter en/ of Facebook.
Gratis en persoonlijk carrièreadvies voor hoogopgeleide studenten en young professionals

De Carrièrebus helpt studenten met het maken van betere carrièrekeuzes. Of je nou op zoek bent naar een studiegerelateerde bijbaan, stage, startersfunctie, traineeship of meer informatie over werkgevers, solliciteren, arbeidsvoorwaarden, etc., De Carrièrebus helpt je graag met persoonlijk advies, coaching, training of een workshop.

De Carrièrebus kan je aan de hand van een gratis en persoonlijk adviesgesprek helpen met het opstellen van een cv en/ of sollicitatiebrief, je informeren over de laatste sollicitatietrends en over carrièremogelijkheden en werkgevers die bij jou passen. Daarnaast is De Carrièrebus gespecialiseerd in het geven van workshops, bijvoorbeeld over hoe je effectief kunt solliciteren via LinkedIn, non-verbale communicatie tijdens sollicitatiegesprekken, personal branding en hoe je je optimaal kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek.

Mocht je meer willen weten over wat wij jou kunnen bieden, bezoek dan onze website www.carrierebus.nl of stuur een e-mail voor gratis carrièreadvies naar: gunay@carrierebus.nl.

Volg ons via , #Carrierebus of De Carrièrebus.


ONZE ANDERE ONLINE PLATFORMEN:
Wat studenten over ons zeggen

“Gedurende het carrière-evenement werden door diverse multinationals uit de financiële en bancaire sector o.a. workshops georganiseerd voor Nederlandse en internationale studenten. Een van de hoogtepunten van de dag was het carrière-advies dat De Carrièrebus gaf aan lange rijen Masterstudenten. Erg waardevol advies en goede inzichten van inspirerende en oprechte ondernemers!”

Bas Henckens (student Universiteit Maastricht)

“Tijdens mijn bestuursjaar heb ik enkele evenementen georganiseerd waarbij ik heb samengewerkt met De Carrièrebus. Iedere keer weer werd ik verbaasd door hun professionaliteit en enthousiasme. Van het begin van de ochtend tot aan het einde van de middag waren zij even behulpzaam en namen ze uitgebreid de tijd om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Ik ken meerdere studenten die enorm veel profijt hebben gehad van hun expertise en behulpzaamheid en zelf behoor ik ook tot die groep.”

Kay van Zonderen (trainee Achmea)


“De Carrièrebus checkte in oktober 2015 mijn cv tijdens een recruitment event. Nu, bijna anderhalf jaar later, heb ik nog steeds nauw contact met ze en beschouw ik hun als mijn mentor in alles wat ik doe omtrent studie en werk. Gunay is een karakter mens, iemand die al je werkervaring en studieresultaten opzij zet en eerst kijkt naar wie jij als mens bent. Volgens haar haal je het beste uit jezelf wanneer je dingen doet in een omgeving waar jou normen en waarden bij aansluiten.”

Daniel Langerveld (student TU Eindhoven)

“De Carrièrebus creëert een vertrouwd gesprek waar je in alle openheid kan spreken, en weet vervolgens snel de situatie in te schatten en feilloos (opbouwende) kritiek te geven. Ze hebben oprechte interesse en zijn tegelijkertijd eerlijk en verfrissend. De feedback op doorgevoerde wijzigingen en ideeën later blijft snel en persoonlijk. Hun oprechte en zeer kundige advies is zeker aan te raden.”

Alexander van ’t Hof (student Erasmus Universiteit)


“Tijdens de Recruitment Days in Groningen heb ik de workshop Non-Verbale Communicatie van De Carrièrebus gevolgd. Een onwijs leuke training. De communicatie met De Carrièrebus voelde heel erg vertrouwd en alle mensen die ik heb gehoord over Your Talent Group konden alleen maar vanuit waardering spreken. Ik hoop in de toekomst nog eens met YTG in aanraking te komen en raad iedereen het aan om contact met ze op te nemen als je een sparringspartner zoekt die oprecht meedenkt over jouw toekomst.”

Laurien Meijer (student Rijksuniversiteit Groningen)

“Tijdens de Maastricht Business Days heb ik veel tips en advies gekregen om mijn cv beter te maken van De Carrièrebus. Daarbij hebben ze mij ook veel nuttige suggesties gegeven waar ik verder kon kijken naar een mogelijk traineeship. Ik ben in ieder geval heel erg blij dat ik De Carrièrebus tegen ben gekomen!”

Janneke Verhaegh (student Universiteit Maastricht)

Bent u werkgever? Klik dan hier

Wat anderen over ons zeggen

 • De Carrièrebus heeft mij niet alleen geholpen met het verbeteren van mijn cv, maar ook met het vinden van een studiegerelateerde bijbaan bij een leuke logistieke startup die goed bij mij past!

  Jochem HoogesteijnChairman Aureus Business Month Committee

 • Dankzij de Young Talent Group heb ik nu niet alleen een beter cv, maar is er ook een wereld aan mogelijkheden open gegaan met betrekking tot opties na mijn master (banenmarkt, mogelijke traineeships). Zeker de moeite waard om in contact te komen.

  Janneke VerhaeghStudent Master International Business & Master Management of learning

 • De Carrièrebus is absoluut een aanrader voor een ieder die een goed klankbord nodig heeft! Hun expertise en vertrouwelijkheid zal ervoor zorgen dat jij met je borst vooruit, je hoofd omhoog en vol goede moed hun mooie Amerikaanse schoolbus uitloopt.

  David TempelVoorzitter Bèta Bedrijvendagen Groningen