Sogetimaandag 29 oktober 2018 Utrecht

Je bent vrouw en net of bijna klaar met je studie en verdiept je in jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Je bent nieuwsgierig naar wat de wereld van technologie en IT jou te bieden heeft. Logisch natuurlijk met de vele ontwikkelingen in Informatie Technologie en de toepassingen die jij tegenkomt in jouw dagelijkse leven. Hoe zou het zijn om zelf aan het stuur te staan van deze ontwikkelingen? En welke mogelijkheden zijn er dan eiegnlijk.

Kom naar de Women in IT night bij Sogeti. Je maakt dan op een inspirerende manier kennis met het IT-vak en de diversiteit aan mogelijkheden. Bovendien ga je naar huis met een aantal handige tips die je helpen bij het vinden van de perfecte baan voor jou.

Wat betekent werken in IT

Klopt de reisinformatie in de NS Sprinters, werken de camerasystemen in tunnels, kan een vliegtuig na zijn onderhoudsbeurt weer de lucht in? Zomaar wat vragen die onze IT-specialisten dagelijks beantwoorden. Duizenden mensen maken elke dag gebruik van onze producten en diensten. En die proberen we zo efficiënt en handig mogelijk te maken. Zoals de tandenpoetsapp van Philips. Misschien ken je hem wel.

youtu.be/9RAN0z5y_A4

Op maandag 29 oktober 2018 kun je zelf ervaren wat jij kan betekenen in het digitale werkveld, welke vraagstukken je kan oplossen, welke producten je kan maken, wie je collega’s zijn en wat voor carrièremogelijkheden je hebt. Nu en in de toekomst.

Programma

  • 17.00 Ontvangst en registratie - inclusief maaltijd
  • 17.45 Opening en welkom door Mandy Sol – HR Talentmanager en diversiteitsambassadeur
  • 17.55 Juliette Westra – Young Professional: waarom heeft zij gekozen voor een baan in de IT
  • 18.10 Marco van den Brink, Head of Operations: inclusiviteit is key maar waarom is het zo belangrijk
  • 18.25 Noha Shafik, Chapterlead van een Developers team.bij ING: over haar rol bij de ING
  • 18.40 Pauze en speeddates met professionals
  • 19.15 College Tour: IT-professionals Kristel Beekmans en Nadia Boudewijn: een vraaggesprek over hun rol
  • 19.35 Workshop van Esther Mollema – oprichter van Direction Europ en het HPO Center
  • 20.35 Afsluiting en napraten tijdens een informele borrel

Nieuwsgierig naar wat IT jou te bieden heeft?

Schrijf je dan nu in en verzeker je van een plek. We hebben plaats voor 100 enthousiastelingen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond.