Qquestwoensdag 22 mei 2019 Hoofdkantoor Gouda

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan en ben je benieuwd of de IT iets voor jou kan zijn? Kom dan naar onze TalentDay! Juist wanneer je geen IT-achtergrond hebt kan deze dag jou veel meer duidelijkheid geven omtrent banen in de IT. Wij zijn een jonge organisatie waarbij persoonlijke ontwikkeling en aandacht hoog in het vaandel staat.

De Qquest Talent Day

De selectiedag houdt in dat wij jou willen leren kennen en jij ons. Onze recruiter Ilse Blad zal je welkom heten en met jou in gesprek gaan. Tijdens dit gesprek zal ze jou vertellen over onze organisatie, wat we doen en hoe het Qquest TalentClass traject eruit ziet. Vervolgens leg je een digitale analytische test af die je vooraf ook kan voorbereiden. Deze test wordt afgenomen om te kijken of jouw niveau voldoende is om mee te komen binnen de opdrachten die wij bieden. Nadat je deze test hebt afgerond krijg je de uitslag te horen en een advies op basis van jouw score. Na de test zal je met een aantal mensen van Qquest gaan spreken. Zij werken al enige tijd bij ons bedrijf en kunnen je dan ook alles vertellen over ons en hoe wij te werk gaan. Jij kan dan al je vragen op hen afvuren en sfeer proeven hoe het binnen Qquest is. We sluiten de ochtend gezellig af met een lunch op ons kantoor en hopen jou zo een kijkje in onze keuken te geven.

Wat maakt ons uniek?

Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling van onze collega’s. Daarom blijven wij alle collega’s continu motiveren en coachen. Daarnaast krijgt iedereen een persoonlijk studiebudget die hij/zij zelf mag gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het super tof als jij iets nieuws leert en dat weer met ons kan delen, daar belonen we je dan ook voor. Ook bieden wij reiskostenvergoeding, laptop, 26 vakantiedagen, toffe teamuitjes, kennisdelingssavonden en nog veel meer.

Naast goede arbeidsvoorwaarde kijken wij ook samen met jou welke opdrachtgever het beste bij jou past. We houden rekening met uitdagingen waar jij gelukkig van wordt en binnen welke cultuur jij het beste functioneert. Daarom zorgen wij voor de passende opdrachtgever en proberen de beste match te realiseren.

Wanneer je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met onze recruiter Ilse Blad, zij staat je graag te woord!

We hopen je graag te zien 17 april op ons kantoor in Gouda.

Hoe ziet het Qquest TalentClass traject eruit?

Zonder enige IT-ervaring kan jij bij ons aan de slag. In twee maanden tijd gaan wij jou intensief begeleiden en omscholen tot een ‘Young IT-professional’. Samen met een groep van ongeveer tien andere trainees zal je dit traject gaan volgen. Je staat er dus nooit alleen voor en kan veel sparren met andere collega’s. Ons programma bereidt jou persoonlijk als professioneel voor op een succesvolle start in een IT-functie. Wij werken nauw samen met vooraanstaande bedrijven als ING, PostNL, Talpa, ANWB, NN en nog meer toffe bedrijven. Tijdens het traject ga je ontdekken hoe je jouw talenten het beste toe kan passen binnen een van de vele IT-functies. De Nieuwste en meest relevante IT-skills worden jou geleerd als: Java, SQL, Scrum, TMap, CI/CD, Beheer en projectmatig werken. Daarnaast geen en ontvang je voortdurend feedback op jouw prestaties en gedrag. Deze feedback geeft jou zelfvertrouwen om straks je steentje bij te kunnen dragen bij de opdrachtgever.

Aan de slag bij een opdrachtgever

Na het afronden van de Qquest TalentClass gaan we kijken bij welke opdrachtgever jij het beste past. We kijken van welke uitdagingen jij gelukkig wordt en bij welke cultuur jij het beste functioneert. Wij zorgen voor een passende opdrachtgever en proberen de beste match te realiseren.

Wie zijn wij?

Qquest is een jonge organisatie die zichzelf continu blijft ontwikkelen. De gemiddelde leeftijd binnen ons bedrijf is 27 jaar. Van oorsprong zijn wij een testbedrijf, maar hebben de laatste jaren veel meer disciplines toegevoegd, waaronder de TalentClass. We vinden het belangrijk dat onze mensen zichzelf blijven ontwikkelen. We werken met een groot klantportfolio die uitdagende opdrachten aanbieden en breiden dit portfolio continu uit.

Wie ben jij?

Natuurlijk zijn wij erg benieuwd wie jij bent, daarom vragen we jou voor deelname alleen jouw CV toe te sturen. Heb je minimaal een HBO-/WO-diploma of verwacht je die binnen een half jaar te hebben, meld je dan zeker aan!