Robiduswoensdag 30 januari 2019 Hoofdkantoor Zaandam

Werk jij als Casemanager of heb jij ervaring in een soortgelijke functie? Overweeg je een overstap? Kom dan naar de Robidus open dag voor Casemanagers op woensdag 30 januari a.s. in Zaandam!

Omschrijving van de werkzaamheden:

Wil jij kennis met ons maken en snel weten of er een match is met onze organisatie?
Via deze open dag willen wij ook jou graag leren kennen en jou laten ervaren hoe het is om bij Robidus te werken.

Tijdens deze dag zijn er meerdere medewerkers van Robidus aanwezig om jou kennis te laten maken met ons, de sfeer, de verschillende brancheteams en de werkzaamheden.

In de functie van Casemanager zet jij je in om werknemers te helpen hun inzetbaarheid te verbeteren. Vanuit jouw ervaring weet je hoe je een verzuimende werknemer moet benaderen.
Soms geef je iemand nét dat extra zetje maar altijd met respect voor de mens. De focus ligt voor jou op inzetbaarheid op lange termijn.

Wanneer dit jou aanspreekt, dan is de vacature van Casemanager bij Robidus jou wellicht op het lijf geschreven en nodigen we jou graag uit voor de open dag.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

Wij verzorgen een aantal presentaties en gaan graag met jou in gesprek om te horen wie jij bent en om vast te kunnen stellen of de functie van Casemanager bij Robidus bij jou past.
Gedurende de gesprekken en de lunch is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan Casemanagers die nu al werkzaam zijn bij Robidus.

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

(Voorlopig) Programma open dag woensdag 30 januari 2019:

  • 09:30 - 10:30 Presentatie over Robidus / werken als Casemanager bij Robidus
  • 10:30 - 11:00 Rondleiding over de afdeling
  • 11:00 - 12:00 In gesprek met Casemanagers
  • 12:00 - 13:00 Gezamenlijke lunch – met werknemers van Robidus

Functie eisen:

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal twee tot vier jaar ervaring als Verzuimcoördinator, Casemanager of Verzuimadviseur bij een directe werkgever, arbodienst of ander adviesbureau;
  • Je beschikt over diepgaande kennis van de Wet verbetering poortwachter;
  • Een post-Hbo Casemanagement of CROV is een pré;

Als persoon ben je empathisch, flexibel en laat je je niet afschrikken door hectiek en werkdruk. Je kan procesmatig en nauwkeurig werken. Je beschikt over beïnvloedingsvaardigheden en je houdt met gemak overzicht en structuur. Regie voeren is als een tweede natuur. Vind je het leuk om mee te denken over de verbetering van onze processen en diensten, dan kijken we samen of we deze veranderingen kunnen doorvoeren oftewel jouw stem telt.Je bent beschikbaar voor 32 - 40 uur per week.

Je werkt vanuit ons kantoor in Zaandam of Breukelen. Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Als regiehouder van het verzuimdossier heb je telefonisch contact met de diverse partijen. Verslaglegging is essentieel om alle stappen van de Wet verbetering poortwachter tijdig en volledig te kunnen volgen. Dossiers leg je vast in een door ons ontwikkeld systeem, HRControlNet.

Interesse?

Lijkt het je leuk om kennis te maken met Robidus tijdens de open dag? Reageren kan tot woensdag 23 januari a.s.

Stuur ons je CV en laat ons weten waarom jij met ons kennis wilt maken.