Calcovrijdag 18 januari 2019 Maarssen

Kom een kijkje nemen op ons hoofdkantoor in Maarssen!

Ons traineeship, de Calco MasterClass®, staat open voor álle studierichtingen. Ruim 95% van onze trainees heeft geen IT-achtergrond maar wél affiniteit met IT.

Wat?

Wil jij werken bij een jong, innovatief en dynamisch bedrijf in een speelveld dat continu verandert en je uitdaagt? Ervaar hoe dat is op de inhousedag! Via een workshop kom jij in aanraking met de IT. Zo kom je te weten wat jij de IT en de IT jou te bieden heeft. We begrijpen dat je geen studie achtergrond hebt in de IT, maar wellicht wel wat ervaring. De workshop is dan ook zo ingericht om jou te laten proeven en kennis te laten maken met de IT, op een laagdrempelig niveau. Natuurlijk wil je niet alleen meer gevoel krijgen bij de IT, maar ook bij Calco als organisatie. Daarom staat er ook een rondleiding, introductie en netwerkborrel op het programma. Zo kun jij met één van onze eigen medewerkers praten over hun ervaringen met ons traineeship en het werken in de IT, zonder IT-studieachtergrond. De indeling van de dag ziet er als volgt uit:

11:30u Ontvangst
11:50u Presentatie over Calco en onze traineeships
12:45u Lunch met onze trainees
13:30u IT in de praktijk: workshops & presentaties van onze trainees uit het veld
16.00u Afsluitende vrijdagmiddagborrel

Wie?

De Inhousedag is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in een van onze traineeships (Calco MasterClass®, Commercieel Traineeship) . Iedereen is welkom want onze traineeship zijn open voor alle studierichtingen, we maken geen onderscheid op basis van studie. Voor de Calco MasterClass® zijn we het het hele jaar door op zoek naar high potentials. Je kunt dus elke maand bij ons starten! Voor 2016 zijn we op zoek naar 240 nieuwe trainees.

Waar?

De Inhousedag is op vrijdag 11 januari op ons hoofdkantoor in Maarssen.

ADRES
Planetenbaan 15
3606 AK Maarssen

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in een carrière in de IT en zou je graag meer willen weten over Calco en de Calco MasterClass? Kom dan vooral met ons kennismaken! We zijn erg benieuwd om je te ontmoeten!

Vergeet niet je CV en korte motivatie mee te sturen. Op basis hiervan maken wij namelijk een selectie.