Boskalisdonderdag 29 november 2018 Boskalis

Sustainability is geen loze kreet bij Boskalis. We streven ernaar om marktleider te worden als het gaat om het bieden van duurzame oplossingen en we zetten graag onze engineering expertise in om tot ingenieuze ontwerpen te komen.

Een mooi voorbeeld is het systeem dat momenteel in werking is om plastic in de oceaan te verzamelen. Samen met Boyan Slat en zijn team van The Ocean Cleanup hebben we intensief gewerkt aan de juiste techniek. Techniek die van een plan, realiteit moest maken. Onze expertise en ervaring heeft bijgedragen aan het uiteindelijke ontwerp van het model dat nu ‘live’ is in de Grote Pacifische Oceaan. Om meer inzicht te geven in wat Boskalis doet op het gebied van duurzaamheid, organiseren we voor jou én 50 andere studenten een inhousedag met als thema Sustainable Horizons.

Het programma

Tijdens de inhousedag nemen we je mee in de wereld van Boskalis.

  • Introductie Boskalis Corporate Social Responsibility programma.
  • Case georganiseerd door sustainability expert Lara Muller.
  • The Ocean Cleanup: De visie van Boyan. De oplossing van Boskalis.
  • Debat over sustainability.

Uiteraard sluiten we de inhousedag af met een borrel.

Praktische zaken

Wanneer: Donderdag 29 november 2018. Inloop vanaf 14.00; start om 14.30. Afsluiting om 18.00.

Wie: 3e en 4e jaars studenten Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek, Elektrotechniek, Elektromechanica of Land- en Watermanagement

Waar:
Boskalis
Rosmolenweg 20
3356 LK Papendrecht

Hoe: Tussen 13.00 uur en 13.45 uur rijdt vanaf treinstation Sliedrecht Baanhoek een bus naar Boskalis.
Aan het einde van de inhousedag rijdt tussen 17.45 uur en 18.15 uur een bus terug naar treinstation Sliedrecht Baanhoek.

Inschrijven: Schrijf je in door te klikken op ‘solliciteer nu’. Vergeet niet om je CV mee te sturen en kort aan te geven waarom jij bij de inhousedag aanwezig wilt zijn.

Deadline: Schrijf je in voor vrijdag 23 november. Je hoort binnen 5 werkdagen of je wordt uitgenodigd voor de inhousedag.

Hopelijk tot dan bij Boskalis!